Вхід | Реєстрація

Якісні духи не пахнуть спиртом

Якісні духи не пахнуть спиртом

Кожен знає, для того, щоб привернути до себе увагу, потрібно гарного пахнути. Справді, люди звертають особливу увагу на запахи. Особливо — чоловіки. І представниці прекрасної половини людства цим вміло користуються.

Приємний аромат жіночому тілу надають парфуми. Вони набули популярності ще в стародавні часи. Щоправда, тоді роль парфумів виконували прянощі. Величезний попит серед жінок мали кориця, герань, мускус, шафран. Їх полюбляли сирійці, римляни, греки і вавилонці. Паралельно з прянощами тіло мастили ефірними маслами. Так тривало фактично до Середньовіччя, доки вчені не навчилися дистилювати спирти. Сьогодні парфумерно-косметична галузь набула шаленого розмаху, а французькі й італійські парфумери постійно дивують світ новими ароматами.

 

Від Armani до Chanel

Парфумами користуються всі: і чоловіки, і жінки. У гардеробі сучасного українця обов’язково є кілька ароматів, якими він користується щодня. Calvin Klein, Chanel, Christian Dior, Giorgio Armani, Givenchy, Lacoste, Yves Saint Laurent. Ці та багато інших торгових марок підкорили мільйони людей по всьому світу.

Парфумерна продукція стала жаданим подарунком. Її замовляють на дні народження, святкові дати і дарують у знак любові та поваги.

Придбати якісні парфуми провідних брендів можна в інтернет-магазині парфумерії Parfum City. Каталог товарів, представлений на офіційному сайті компанії https://parfumcity.com.ua/, здивує кожного відвідувача, а от аромати парфумів зачарують своїми витонченими букетами. Для своїх клієнтів Parfum City пропонує різноманітні акції. Наразі кожен, хто придбає дві одиниці товару, отримає духи в подарунок.

 

Як не помилитись

На превеликий жаль, серед значної кількості різноманітних парфумерних магазинів зустрічається ще більше неякісної продукції. І довірливі покупці витрачають чималі кошти на, фактично, етиловий спирт, який видає запах лише кілька хвилин після нанесаення його на тіло чи одяг. Як же вони потрапляють на гачок?

  1. Довіряють коментарям у соціальних мережах чи форумах. Звісна річ, що цього робити не можна. Оскільки коментатори в більшості випадків рекламують магазини і їх продукцію.  
  2. Незнання товару. Переконайтесь, що назва парфумів, які вам пропонують, правильно написана на флаконі й упаковці. Зрівняйте штрих-код на упаковці й пляшці. Він має співпасти. Перевірте, настільки флакон щільно закривається, із якого матеріалу він виготовлений. Парфуми зі стійким запахом мають не спиртовий аромат, а пахнуть ефірними маслами.
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 липня 2019, 18:11 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації