Вхід | Реєстрація

Чоловік «убив» свою сім’ю

Чоловік «убив» свою сім’ю

1 квітня, о 23:22, чоловік набрав із стільникового телефону на «102» і повідомив, що вбив дружину та дітей.
У ході проведення оперативних заходів, правоохоронці встановили, що відповідний злочин не вчинявся, заявник знаходився за місцем проживання, його дружина померла раніше, а сини факт застосування до них батьком фізичного впливу заперечили. У подальшому «телефоніст» пояснив, що його повідомлення про кримінальне правопорушення не відповідає дійсності.

12 квітня між прокурором Новосанжарського відділу Кобеляцької місцевої прокуратури Яною Хутченко та підозрюваним було укладено угоду про визнання винуватості.

Згідно цієї угоди, обвинувачений беззастережно визнав свою винуватість у вчиненні зазначеного кримінального правопорушення. Сторони узгодили покарання для обвинуваченого за вчинення кримінального правопорушення в межах санкції частини 1 статті 383 ККУ у виді обмеження волі на строк 1 рік із застосуванням статті 75 ККУ.

Тетяна Стрельченко затвердила угоду про визнання винуватості, визнала підсудного винним та призначила йому покарання у вигляді обмеження волі на 1 рік.

Керуючись статтею 75 ККУ, суд звільнив винного від відбування покарання з іспитовим строком на 1 рік.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 липня 2019, 10:25 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації