Вхід | Реєстрація

DeWALT означає якість і довговічність

DeWALT означає якість і довговічність

У світі існують компанії, що лідирують за темпами виробленої продукції. Ці установи не створювали товари, що виробляють. Але при цьому змогли створити продукт, який відрізняється з-поміж інших високою якістю. Завдяки цьому товари отримують таку популярність, що торгова марка замінює назву самого товару. Прикладом такої політики компанії є бренд Памперс. Більшість людей під американською торговою маркою розуміють підгузки. І хоча на полицях магазинів представлені десятки виробників функціональної нижньої білизни, для них усіх використовується назва "памперси". Теж саме стосується ще однієї американської компанії Xerox, що являється лідером із випуску копіювальних апаратів. Такі пристрої випускають різні підприємства і торгові марки, але їх теж називають "ксероксами".

Флагманом серед виробників електроінструментів є ще один американський бренд DeWALT. Продукція компанії асоціюється у її знавців із якістю, надійністю і довговічністю. Компанія протягом майже ста років виготовляє популярні моделі перфораторів, кутових шліфувальних машин, ударних дрилів та багато іншого. Бренд DeWALT відомий на всіх континентах  своїми інноваційними високотехнологічними електроінструментами, приладдям, одягом для будівництва, оснащенням для фірмових інструментів, насадок. Детально з продукцією компанії можна познайомитись на офіційному сайті https://dewalt.top/.

За роки свого існування бренд став настільки популярним, що електроінструмент під торговою маркою DeWALT виробляють не лише в Америці, а й у Європі й Азії. У Чехії широко налагоджений збір перфораторів, у Мексиці — дрилів. Виготовляється інструмент і в країнах Південно-Східної Азії. Та в якій би країни не виготовлялася продукція DeWALT, за заводі слідкують за кожною одиницею інструменту. Його перевіряють на функціональне призначення, аби кінцевий споживач залишився задоволений придбаним товаром. А згодом передав у спадок своїм дітям та онукам. Адже інструменти від DeWALT вирізняються своєю довговічністю.

Тому всі, хто цінує в товарах якість, надійність і безвідмовність у роботі, отримають величезне задоволення у роботі з електроінструментом компанії DeWALT. Приєднайтеся до армії шанувальників продукції компанії, які мешкають у всіх куточках планети. Для роботи на підприємствах і домашнього вжитку — електроінструмент DeWALT знадобиться всюди.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 липня 2019, 12:19 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації