Вхід | Реєстрація

Лабораторія Сінево: аналізи будь-якої складності

Лабораторія Сінево: аналізи будь-якої складності

Протягом кількох років в Україні впроваджується ряд важливих реформ. Зміни відбуваються фактично у всіх сферах, починаючи від адміністративного управління і закінчуючи медициною й освітою. Кожна з реформ сприймається населенням неоднозначно, оскільки несуть у собі перетворення, скорочення кадрів та оптимізацію мережі. 

Досить повільно відбувається процес укрупнення адміністративно-територіальних одиниць. Дрібні сільські ради не бажають об'єднуватися з сусідніми, оскільки місцеві керівники турбуються, у першу чергу, про власні робочі місця. Для цього вони розповідають жителям сільської ради, що після об'єднання ті залишаться без належної уваги і будуть кинуті на призволяще. При цьому «забувають» повідомити людям, що увесь бюджет сільради витрачається на утримання виконавчого апарату, а на розвиток території не залишається жодної гривні. 

Ідентичні процеси відбуваються і в медицині. Щоправда, у цій галузі процес реформування розпочався значно раніше. Спершу медицину розділили на відділення швидкої допомоги, первинну, вторинну і третинну. Тобто, на виклик до хворого виїжджає команда медиків, які проводять попередній огляд, при необхідності вони госпіталізують пацієнта. Коли людина бажає пройти медичний огляд, вона звертається до сімейного лікаря, із яким підписала декларацію (первинна медицина). Медик оглядає пацієнта і направляє до вузького спеціаліста (вторинна). Лікар проводить огляд і назначає курс лікування. Коли потрібно робити операційне втручання, хворому дають направлення в обласну лікарню (третинна). 

На всіх цих етапах хворому проводять прості лабораторні аналізи і лише в обласній лікарні він може пройти часткову діагностику. А от повноцінно обстежити свій організм пацієнт може лише в комерційних лабораторіях. Одним з найвідоміших в Україні медичним закладом, що працює в цьому напрямку, являється лабораторія Сінево. У ній пацієнти можуть отримати всі необхідні аналізи, оскільки медзаклад забезпечений унікальним обладнанням. Фахівці лабораторії швидко і з точністю визначать хворобу пацієнта, що дозволить назначити правильний курс лікування.

Пацієнти, які зверталися в Сінево відгуки мають лише позитивні.

Медичні працівники районних лікарень постійно наголошують на тому, що  вони не взмозі провести якісне обстеження пацієнтів на обладнанні, яке використовується більше 30 років та морально і функціонально застаріло. Це стає причиною розвитку в населення багатьох хронічних хвороб, що в результаті призводять до летальних випадків. 

У лабораторії Сінево подібних проблем не виникає, адже обладнанню можуть позаздрити провідні європейські медичні центри. 

Сотні вдячних пацієнтів та тисячі врятованих життів, саме так можна охарактеризувати роботу столичної лабораторії. Для зручності пацієнтів Сінево має філіали, де працюють кваліфіковані фахівці.

Досить сподіватись на знахарів і чекати реформ. У Сінево вам допоможуть визначити хворобу.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації