Вхід | Реєстрація

Donum present: подарунки, що запам’ятовуються на все життя

Donum present: подарунки, що запам’ятовуються на все життя

Напевно, кожна людина у день свого народження хоча б один раз у житті переконувалася в тому, що в світі існує масса непотрібних речей. Адже всі, хто бажає привітати іменинника, дарують йому якусь річ, аби вона була корисною. Хоча на практиці виявляється навпаки, подарунок зовсім не потрібен його власнику. 

Компанія Donum present  потурбувалась про те, аби презент назавжди запам'ятався винуватцю торжества. На офіційному сайті компанії donum.kiev.ua пропонуються сотні цікавих ідей.

Активний відпочинок, повітряні подорожі, романтика, майстер-класи та багато іншого. 

Чимало людей хотіли б піднятися в небо, аби поглянути на місцевість із висоти пташиного польоту. Спеціально для них Donum пропонує 20-хвилинний політ на літаку. Емоції, які відчуваються в повітрі, не зрівняються з жодною матеріальною річчю. Такий подарунок стане приємною несподіванкою для іменинника та допоможе втілити мрію всього життя. 

 Політи на цьому не завершуються. Для екстремалів компанія підготувала польоти на вертольоті, стрибки з парашутом, політ у аеротрубі, на флайборді, повітряній кулі чи паратрайку.

Закохані бажають відпочити разом. Романтичну атмосферу їм допоможуть створити представники компанії Donum. Кінна прогулянка на Труханівському острові створить незабутні враження, а емоції між коханими спалахнуть з більшою пристрастю.

Набридли стандартні святкування в кафе чи ресторані, Donum відміняє всі стандарти. Провести незабутній вечір можна на Дніпрі. Для цього обладнаний теплохід «Святий Андрій». Під нічним небом закохана пара скуштує кращі страви від шеф-повара. Натуральне вино, легка музика і тепле літнє повітря – ось що потрібно двом закоханим. 

Іменинник полюбляє швидкісну їзду, тоді йому точно сподобається драйв на баггі, урок їзди на мотоциклі Харлей Девідсон, катання на квадроциклі, екстремальна їзда. 

Кожна жінка мріє відчути себе королевою. Пілінг рибками, усі види масажів (класичний, оздоровчий, спортивний, розслабляючий, лікувальний, із використанням меду і бамбукових паличок, йогуртам і шоколаду), аромотерапія. Такого релаксу достойна кожна жінка. Відвідавши спа-процедури, що пропонує компанія, представниця прекрасної половини людства відчує, що значить бути королевою. 

Набори посуду, картини і прикраси можна дарувати щодня, а організувати пікантний і оригінальний відпочинок – допоможе компанія Donum.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 липня 2019, 13:18 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації