Вхід | Реєстрація

На Полтавщині браконьєри убили оленя і його рештки повісили на дорожній знак

На Полтавщині браконьєри убили оленя і його рештки повісили на дорожній знак

У Полтавське обласне управління лісового та мисливського господарства надійшло повідомлення про виявлений факт браконьєрства. Залишки оленя (голова та шкіра)  знайшли на дорожньому знаку Великий Тростянець. Поблизу даного населеного пункту розташовані мисливські угіддя ТОВ "Фенікс 2017"

Відповідно до Закону України «Про мисливське господарство та полювання» стаття 19 визначає строки індивідуального полювання на самців лані, оленя європейського і плямистого, муфлона -  у серпні-січні. Разом з тим, користувачі мисливських угідь самостійно визначають строки і дні полювання у межах чинного законодавства.

Штраф за незаконне добування або знищення оленя становить 60 тисяч гривень. Крім того, передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність згідно із нормами Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального Кодексу України (ст.ст.248, 249).


Автор: Полтавське управління лісового та мисливського господарства


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 липня 2019, 15:20 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації