Вхід | Реєстрація

Найкращі – «Білі тигри»

16 лютого у приміщенні дитячої бібліотеки зібрались кращі команди – переможці гри «Брейн-ринг» серед школярів міста. Усі з нетерпінням чекали цієї зустрічі, і вона виправдала сподівання присутніх. Гра була просто захоплюючою. Майже кожен поєдинок закінчувався з мінімальною перевагою то однієї, то іншої команди. Усього їх було п’ять, і кожна зустрічалася у поєдинку з командами інших шкіл. До останньої секунди гри ім’я переможця було невідоме. Лише підрахувавши кількість виграшів у окремих поєдинках, був визначений переможець турніру. Ним стала команда «Білі тигри» Гадяцької спеціалізованої школи № 4. Вітала переможців міський голова Т. М. Савченко, яка вручила юним інтелектуалам грамоти та подарунки від магазину «Глобус». Учителі, які підготували команди до змагань, теж не залишилися без подарунків.
Приємно, коли свято вдається, тоді є бажання створювати його знову і знову.
Організаторами змагань є приватні підприємці, засновники та члени інтелектуального клубу «Магніт» Олександр Грабенко та Олександр Кірій.

Автор: www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2010, 11:20 | Гадяч | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації