Вхід | Реєстрація

APS - ключова інтеграція для сучасного виробничого ERP

APS - ключова інтеграція для сучасного виробничого ERP

APS система - це вдосконалена система управління виробництвом, яка оптимально розподіляє сировину і виробничі потужності, щоб збалансувати попит і обмеження по потужності. Вона є революцією в порівняння з традиційними програмами планування виробництва і розширює можливості ERP.

 

Способи використання APS систем

Якщо ви хочете на прикладі розглянути, як працює планування продукції з використанням APS системи, рекомендуємо перейти на сайт https://quantum-int.com/uk/planuvannya-virobnictva-qguar-aps/ компанії Квантум, де детально описані всі переваги та особливості впровадження подібної програми. Ми ж зупинимося на перевагах та особливостях використання систем в загальних рисах.

APS добре підходить для складних виробничих середовищ, в тому числі:

  • MTO (made-to-order), ETO (engineer-to-order);
  • виробництво високотехнологічної продукції, що складається з безлічі компонентів;
  • виробництво декількох продуктів на одному заводі;
  • часто мінливі графіки і вимоги.

Сучасне планування виробництва продукції фокусується на управлінні обмеженнями. APS може реально імітувати вашу пропускну здатність, беручи до уваги проблемні місця у вашому ланцюжку поставок і виробничому процесі. Результат - висока ймовірність здійснення поставлених цілей і планів.

 

Можливості системи

Типові обмеження реального світу, з якими може впоратися ефективне планування виробництва, можна представити таким чином:

  • Спеціалізовані навички та інструменти. Якщо існує обмежене число працівників, чиї навички необхідні для виконання певних завдань, або якщо є всього кілька спеціалізованих інструментів, APS розпізнає такі обмеження при плануванні виробництва.
  • Доступність сировини. APS враховує, які матеріали насправді доступні сьогодні, а не те, що обіцяно доставити в майбутньому.
  • Загальна потужність робочої сили і машин. Система прагне оптимізувати весь виробничий процес, а не окремі його етапи.
  • Виробнича послідовність. Ефективна APS система повинна бути в змозі визначити оптимальну послідовність, щоб скоротити час перенастроювання.

Система APS шукає оптимізовані рішення для всього ланцюжка попиту і поставок, а не для окремих процесів і підпроцесів. Вона також надає рамки для співпраці з постачальниками та клієнтами. Коли на рівні планування відбувається обмін інформацією між декількома системами як всередині, так і за межами вашого бізнесу, ви на один крок наближаєтеся до цієї глобальної оптимізації.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 липня 2019, 15:00 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації