Вхід | Реєстрація

Полтавський кадетський корпус передали на баланс Державної судової адміністрації

Полтавський кадетський корпус передали на баланс Державної судової адміністрації

Полтавський кадетський корпус, який нині знаходиться у вкрай занедбаному стані, передали на баланс Державної судової адміністрації. Таке рішення прийняли сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів.

Про це рішення повідомляє ГО “SavePoltava” на своїй сторінці у Фейсбук, яка безпосередньо займалась питанням Кадетського корпусу.

Нагадаємо, у жовтня 2018 року екс-очільник Полтавської ОДА Валерій Головко та голова Державної судової адміністрації Зеновій Холоднюк під час зустрічі дійшли згоди про передачу Кадетського корпусу на її баланс. Потім на сесії Полтавської міської ради депутати ухвалили рішення щодо передачі напівзруйнованої будівлі на баланс ДСА. Тоді йшлось про те, що це відомство відновить будівлю до 2020 року.

“Дійсно, сьогодні Кабінет Міністрів України прийняв історичне рішення – будівлю Кадетського корпусу було прийнято до державної власності. Відповідно, найближчим часом мають розпочатись проектувальні роботи щодо відновлення цієї будівлі. Сподіваюсь, що в найкоротші терміни розпочнуться ремонтні роботи”, – зазначив у відеозверненні секретар Полтавської міської ради Олександр Шамота.

Зазначимо, що час від часу у будівлі Кадетського корпусу виникають пожежі. Нині там майже відсутній дах, у травні 2017 року під час масштабної пожежі вогонь знищив покрівлю площею 500 кв.м.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 липня 2019, 15:13 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації