Вхід | Реєстрація

У Полтаві затримали ймовірного ґвалтівника

У Полтаві затримали ймовірного ґвалтівника

Полтавські патрульні «по гарячих слідах» затримали чоловіка, який може бути причетним до спроби зґвалтування.

Учора, близько 21-ї години, патрулюючи по вулиці Сакко, екіпаж патрульних помітив, чоловіка, який направлявся до них та прохав про допомогу.

Чоловік повідомив охоронцям порядку, що 20 хвилин тому на дівчину його сина напав невідомий та намагався зґвалтувати.

Як з’ясувалося, потерпіла направлялася із зупинки громадського транспорту до власного будинку, як раптом на неї ззаду напав чоловік.

Правопорушник повалив дівчину на землю та почав розривати одяг потерпілої. Однак дівчина почала голосно кричати, що й налякало злочинця, після чого він втік.

Потерпіла змогла надати поліцейським детальний опис правопорушника, після чого патрульні екіпажі почали відпрацьовувати прилеглу територію.

Та вже через деякий час, патрулюючи по провулку Сосновий, інспектори помітили чоловіка, який підпадав під орієнтування. При появі службового автомобіля, чоловік помітно занервував, та спробував зникнути з поля зору охоронців порядку, однак йому це не вдалося та він був затриманий.

Згодом потерпіла впізнала в даному громадянинові свого кривдника. На місце події прибули слідчі, які в подальшому з’ясують усі обставини справи.


Автор: прес-служба патрульної поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 липня 2019, 11:15 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації