Вхід | Реєстрація

Кобелячани таки добралися до Адміністрації Президента

Кобелячани таки добралися до Адміністрації Президента

І передали чиновникам копії судових рішень та багаторічної безрезультатної переписки з кобеляцькими міськими посадовцями. Мова йде все про те ж сумнозвісне міське звалище.

Ініціатором поїздки став житель Кобеляк Роман Матюхов. Роман відомий тим, що вже багато років бореться за те, щоб на території міста не було сміттєзвалища. Розпочалася ця епопея ще в ті часи, коли міським головою був Олександр Ісип. Матюхов, будучи депутатом міськради, постійно піднімав це питання перед керівництвом міста та своїми колегами. Навіть судовий позов підготував. Але сталося так, що міську раду очолив Олександр Копелець і судитися довелося з новими чиновниками. Судовий позов Матюхов виграв. Але рішення суду вже протягом багатьох років не виконується, не дивлячись на те, що за це передбачена кримінальна відповідальність. Але «рехвормовані» поліція і прокуратура воліють не помічати неподобства і порушення закону.

Міська рада швидесенько прийняла «липове» рішення про те, що на Покровській немає ніякого звалища, а функціонує сортувальна станція. А браві полісмени і прокурори охоче в це повірили. Перевіряти штатний розпис працівників «сортувальної станції», вчиняти інші дії, звичайно ж, ніхто не напружувався. Це ж потребує значних фізичних, а особливо інтелектуальних зусиль. А тут у правоохоронців вічні проблеми.

Та й політичний «дах» в Україні ще ніхто не скасовував. У нинішнього міського голови приязні стосунки з головою Полтавської облради Олександром Біленьким. І є підстави вважати, що саме завдяки цій дружбі «поховані» по меншій мірі дві кримінальні справи із ремонту кобеляцьких доріг і не виконуються вже прийняті рішення судів.

І от після чергової безрезультативної зустрічі з Олександром Копельцем та представниками «вічно сліпої» Феміди, що відбулася 24 липня, кобелячани оголосили про свої наміри їхати в Київ і озвучувати проблему перед офісом Адміністрації Президента. А при можливості — потрапити на прийом до когось із чиновників Адміністрації. Збирались люди привернути до себе увагу і з боку журналістів якогось загальнонаціонального телеканалу.

29‑го липня поїздка відбулася. Повернувшись із Києва, Роман Матюхов розповів для ЗМІ про її результат. За його словами, кобелячанам вдалося потрапити на прийом до одного з працівників Адміністрації Президента. Вони надали йому копії відповідних документів. Була написана заява. Також кобелячани матимуть змогу написати ще й електронне звернення. І тоді їм призначать дату особистого прийому когось із чиновників. У прокуратуру людям звертатися не рекомендували. Адже всім відомо, що в таких випадках Генпрокуратура «футболить» подібні звернення в Кобеляки. А там все буде, як завжди. Тобто — ніяк.

Матюхов також розповів, що від Адміністрації кобеляцька делегація здійснила справжній марш-кидок до офісу телеканалу «1+1». Пішки люди пройшли сім кілометрів. Не з першої спроби, але вдалося зв’язатися з журналістами телеканалу. Вони теж пообіцяли вивчити всі надані матеріали і зняти сюжет.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 серпня 2019, 17:19 | Кобеляки | Суспільство


1. микола козак / 2 серпня 2019, 21:21
З написаного , поїздка не вдалася.Пане автор , в тексті Ви допустив помилку , рішення про сортувальну площадку приймалось командою Олександра Ісипа з його карманними депутатами.В адміністрації президента більш за все ніхто нічого не передавав , тому , що Ви пишите , що передали чиновнику , в якого ні посади , ні прізвища , можливо це була якась прибиральниця , а можливо так ніхто і не вийшов .А похід на 1+1 , то марна трата часу.Ви можете зняти відео з хорошо відредагованим коментарем і відправити його на 1+1 чи 112 , вони це приймають , і якщо їм сподобається , то покажуть всій Україні , от тільки сміттєзвалище від цього не поїде в Горішні Плавні.
2. Poltava / 2 серпня 2019, 21:41
Пропоную
1.микола козак
«.В адміністрації президента більш за все ніхто нічого не передавав»

Пропоную запитати у тих громадян ,хто там був
3. микола козак / 3 серпня 2019, 09:35
То шановні делегати , хто їздив , повідомте правду , як Вас приймали в президента , що пообіцяли , а якщо ви тільки передали папери невідомо кому , то ви дарма їздили , папери можна відправляти почтою , більш надійно , після отримання їх хоч зареєструють , а так хтозна , може їх зразу і відправили в урну для сміття.
4. Малой / 3 серпня 2019, 09:39
У Кобеляках влади взагалi нiякоi нема, це вiдноситься так само до так званих рехформованих буцiмто полiцейских якщо iх так можна назвати.Вони тiльки вмiють брехати та брати кошти та вiдписуватися всякою дурнею.
5. Ltava / 3 серпня 2019, 13:29
Наша вікова віра в доброго Царя який покарає поганих бояр :)) " Кобелячани таки добралися до Адміністрації Президента" :)) - " Царь батюшка поможи з мером домовитися , накричи на нього , ножкою потупай "
6. Roman Matuhov / 3 серпня 2019, 15:42
Приймав нас головний консультант приймальні адміністрації Президента України Мельник Сергій Володимирович. Спочатку якось неприязно , але потім вислухавши нас порекомендував написати колективне звернення і докласти до нього документи, що підтверджують правдивість нашого звернення та попередніх звернень до правоохоронних органів. Також він взяв копію рішення суду.При мені поставив штамп "підлягає невідкладному розгляду" і пообіцяв , що дане зверення обов"язково буде хтось розглядати із керівників адміністрації Президента. На жаль, але тільки по телефону поспілкувались з інформаційним продюсером каналу 1+1 Боженою Ікалюк , яка пояснила що всі журналісти на виїздах , але уважно нас вислухала дала свою електронну адресу та телефон і попрохала надати контактний телефон всі матеріали по даній справі і пообіцяла найближчим часом надіслати когось в Кобеляки для зняття сюжету.Також своє невдоволення , частина із нас, виразила мирним пікетом біля офісу Президента . до пікетувальників підходили журналісти з телебачення , а на телеканалі «Голос» був сюжет в тому числі і про Кобеляцьких пікетувальників. Так що я більше чим впевненений , що Президент почув і побачив нас і рішення на мою думку скоро буде прийняте .
7. rybolov / 3 серпня 2019, 18:37
Незрозуміло,чому потрібно було звертатись до консультанта президента Порошенко,який вже склав свої повноваження.Чи в нас двовладдя?Посилання на www.president.gov.ua Чим він допоможе,коли вже сидить на чемоданах,а ,можливо, робить вигляд консультанта?
8. Roman Matuhov / 3 серпня 2019, 19:36
7.rybolov
«Незрозуміло,чому потрібно було звертатись до консультанта президента Порошенко,який вже склав свої повноваження.Чи в нас двовладдя»

Пропонуйте , до кого б Ви звернулись в такій ситуації? Тим більше , що всі поради які надавав цей посадовець , як на мою думку, були щирими . Вибачте , а сидіти на дивані і говорити що всіх треба звільнити , лиш тільки за те що цей посадовець працював при Порошенкові . Тоді в мене зустрічне запитання , якщо хтось скоїв правопорушення або злочин проти Вас чи Вашої родини (не дай Бог), то Вам тоді необхідно чекати коли прийде новий начальник поліції чи прокурор від Зеленського та буде вирішувати питання про розшук чи відкриття кримінального провадження проти злочинця? Так що я б на Вашому місці продовжував рибачити rybolov.
9. rybolov / 3 серпня 2019, 21:14
8.Roman Matuhov
«Пропонуйте , до кого б Ви звернулись в такій ситуації?»

Президент України не вирішує господарські питання.Це не входить в його сферу обов*язків та повноваженнь. Посилання на www.president.gov.ua З вашим питанням потрібно звертатися до урядових структур.Бажаю успіху.
10. микола козак / 3 серпня 2019, 21:25
Щось Ви пане Романе чи не памятаєте , що кому розповідаєте, чи є трохи брехні.Вище написано , що до 1+1 Ви 7км двигались пішком по Києву , а тут розповідаєте , що поговорили по телефону , де у Вас правда.А взагалі склалось враження , що це Ваш піар пане Романе , Ви таки рветесь на міського голову і дай бог , щоб Вас обрали , щоб Ви вирішив питання із смітником.Ще оне питання , хто організовував і зто фінансував вашу поїздку , не Копилець випадково?
11. Roman Matuhov / 3 серпня 2019, 21:34
Президент є гарант Конституції України , а коли порушуються Конституційні права громадян на екологічну безпеку, а правоохоронні органи приховують злочин і відмовляються разом з ДВС виконувати рішення суду та не дотримуються вимог законодавства, тоді дослухаюсь до Ваших порад , до кого звертатись , коли вжито всі заходи задля виконання рішення суду, як це визначено Українським законодавством?
12. ИВЕН / 3 серпня 2019, 21:51
11.Roman Matuhov
«Президент є гарант Конституції України , а коли порушуються Конституційні права громадян »


РОМАНЕ-ви все вірно робите--але ....в нашому правовому полі---це як горохом об стінку...
13. Roman Matuhov / 3 серпня 2019, 22:18
Тоді давайте мовчати , покірно сплачувати податки , на які хтось шикуватиме , а нас і наших дітей просто будуть знищувати , за наші ж з вами гроші.
14. orakul / 3 серпня 2019, 23:12
13.Roman Matuhov
«а нас і наших дітей просто будуть знищувати , за наші ж з вами гроші.»

Не бачили ви шмаленого вовка. Ви, як і всі українці, турбуєтесь виключно про себе, вам пох що на Донбасі десятки тисяч людей вбито і в тому числі невинних дітей і все це всупереч конституції яка прямо забороняє використовувати ЗСУ проти свого народу. Президент обіцяв війну зупинити і це для нього першочергове завдання і нах йому ваша мусорка. Робити йому більше нічого. Хоча... відписка буде.
15. микола козак / 4 серпня 2019, 09:25
14.orakul
«відписка буде.
»

Та яка там відписка , коли документи , якщо і передавали , хоча є інформація , що ніхто нічого не передавав , то консультанту Порошенка , який зараз вшився з України.
16. Beri Mor / 4 серпня 2019, 09:59
11.Roman Matuhov
«Президент є гарант Конституції України »

Насмішив...Зачот тобі.
17. Beri Mor / 4 серпня 2019, 10:14
7.rybolov
«Незрозуміло,чому потрібно було звертатись до консультанта президента Порошенко,який вже склав свої повноваження»

Та що там незрозумілого,зміна влади на носі,треба імітувати бурхливу діяльність,а раптом помітять?Роками диміло,горіло,воняло і всім було пох.,а тут терміново потрібно доложити Президенту."Совпадєніє?Не думаю"
18. Малой / 4 серпня 2019, 13:42
Думаю що всих цих сепарiв якi мiтять на посадку в мягкi крiсла повикидують сраною мiтлою.Шкода що цього нерозумiють вони.
19. микола козак / 4 серпня 2019, 20:33
18.Малой
«. Малой / с»

Ти вже не славко , а малой? Малой - це ж російське слово , то виходить ти сепар ?
20. Slavko / 8 серпня 2019, 22:27
19.микола козак
« вже не славко»

Це артурванга пише, якого ти доколупався до мене ?! Я тобі шо, приснився ?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації