Вхід | Реєстрація

У Кременчуці поліцейські зі стріляниною гналися за мікроавтобусом

У Кременчуці поліцейські зі стріляниною гналися за мікроавтобусом

У ніч з 30 на 31 липня У Кременчуці патрульні намагалися затримати порушника на мікроавтобусі. Інспекторам довелося влаштовувати погоню та перестрілку, але водій втік в іншу область. Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Кременчука.

Події розгорталися після того, як в правобережній частині міста екіпаж патрульної поліції спробував зупинити мікроавтобус Mercedes-Benz, водій якого порушив правила дорожнього руху.

Водій проігнорував вимогу поліцейських та продовжив рух на великій швидкості. Коли переслідування перейшло за межі міста, особи, що буди в мікроавтобусі, відкрили вогонь по службовому автомобілю патрульних. У відповідь інспектори застосували вогнепальну зброю, оскільки вже були на трасі Н-08 — за межами населених пунктів.

За інформацією «Кременчуцької газети», усього поліцейські вистрілили близько 27 разів.

Пізніше одному екіпажу патрульних вдалося самостійно заблокувати автомобіль, але особи, які були у ньому, зникли. Постраждалих немає.

Як повідомила прес-служба ГУНП в Полтавській області, особи з мікроавтобуса втекли, коли вже були у Кіровоградській області. Зараз поліцейські проводяться невідкладні слідчі дії та розшукують їх. Відкрите кримінальне провадження за ст. 345 ККУ (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).


Автор: Дарина СИНИЦЬКА, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 серпня 2019, 11:09 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації