Вхід | Реєстрація

У Кобеляках 6-ий день горить сміттєзвалище

У Кобеляках 6-ий день горить сміттєзвалище

Сьогодні шостий день вогнеборці гасять Кобеляцькому міському звалищі твердих побутових відходів. Загорілося воно 30 липня.

Як повідомили в ГУ ДСНС в Полтавській області, станом на 20:00 4 серпня залишилось ліквідувати горіння сміття на площі 0,0005 га. В гасінні пожежі бере участь два відділення 7 ДПРЧ.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 серпня 2019, 12:28 | Кобеляки | Надзвичайне
1. Poltava / 5 серпня 2019, 21:01
Та ладно! Писали ще 16 липня загорілось, а тепер виявляється з 30 липня . О дають. Так може то і не сміттєзвалище зовсім? А так навчання МНС. О дають . Таке враження , що нами знову комуняки керують , або приписками займаються або приховують щось.
2. микола козак / 7 серпня 2019, 09:07
Якщо таке багаття , як на фото МНС гасить кілька тижнів , то вони більш за все працюють на списання ПММ , які витрачені раніше.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації