Вхід | Реєстрація

Весільна сукня: вигідніше взяти на прокат чи все ж придбати?

Весільна сукня: вигідніше взяти на прокат чи все ж придбати?

За підрахунками працівників відділів реєстрації актів цивільного стану, "найжаркішим" сезоном у їхній роботі вважається друга половина серпня та вересень. Навіть у невеликому містечку протягом суботнього дня вони можуть проводити до десяти шлюбних церемоній.

Як пояснюють представники відділів ДРАЦС, такий наплив бажаючих пов’язаний із погодними умовами. На вулиці вже не стоїть спека, навпаки, тепле погода дозволяє провести виїзну шлюбну церемонію, наречені можуть досхочу фотографуватися і їм не заважатиме палюче сонце. та й під час святкування не потрібно на максимум охолоджувати приміщення кондиціонерами, від яких більшість запрошених уже наступного дня захворіють.

Якщо вірити статистиці, то переважна більшість наречених бажають одружуватися в Києві. Адже столиця України за своєю красою не поступається багатьом західноєвропейським містам. У Києві достатньо локацій, аби створити неперевершені весільні фото і відеосюжети. Тому саме сюди закохані їдуть реєструвати свій шлюб.

 

Вистачає і переваг, і недоліків

Оскільки на календарі вже початок серпня, майбутнім нареченим час купувати весільні сукні. І перше, що треба зробити, це визначитись: взяти сукню на прокат чи придбати.

Стосовно цього слід врахувати кілька важливих моментів.

  1. Наречена одягає весільну сукню один раз у своєму житті. Тому взяти її на прокат буде значно вигідніше і раціональніше. Адже увесь наступний час сукня лише займатиме місце в гардеробі і створюватиме незручності. Тим більше, що прокат обійдеться в кілька разів дешевше, ніж покупка. А задоволення від носіння сукні у нареченої ніскільки не зміниться, навіть коли вона знатиме, що її доведеться повертати.
  2. За сьогоднішніми мірками, навіть невелике весілля обходиться в чималу суму. І не кожна пара може дозволити собі придбати дорогу сукню. А от взяти її на прокат по кишені всім.
  3. Існує нічим необґрунтований і непідтверджений міф про те, що весільне плаття може одягати лише одна наречена. Насправді, сімейне щастя залежить від любові, взаємоповаги і достатку чоловіка та дружини. І аж ніяк не від одягу, у якому вони побралися.

Щоправда, у суконь на прокат є і свої недоліки.

По-перше, не кожну сукню, яка сподобалась нареченій, можна взяти на прокат. Існує обмежена кількість моделей.

По-друге, протягом усього періоду, доки наречена перебуватиме в орендованій сукні, вона не зможе розслабитись. Оскільки їй потрібно буде слідкувати за тим, аби не пошкодити сукню чи забруднити її. При поверненні доведеться додатково сплачувати за це.

По-третє, власну сукню можна "підігнати" по своїй фігурі, а от орендовану доведеться носити такою, як вона є.

По-четверте, і, напевно, найголовніше, наскільки якісно відчистили сукню від попередньої орендаторки. Адже не можна точно дізнатись, хто носив сукню і при яких обставинах.

Отож, як бачите, вистачає і переваг, і недоліків. Усе залежить від ваших вподобань і фінансових можливостей.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 серпня 2019, 11:53 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації