Вхід | Реєстрація

Кабмін зобов’язав «Нафтогаз» знизити ціну на газ для населення

Кабмін зобов’язав «Нафтогаз» знизити ціну на газ для населення

Кабінет міністрів доручив НАК "Нафтогаз України" в серпні знизити ціну на газ для населення ще на 265 грн за 1 тис. Куб. м.

Про це повідомляється на сайті Кабміну.

Згідно з постановою Кабінету міністрів України від 3 квітня 2019 року № 293, з червня "Нафтогаз" зобов'язаний продавати газ для населення за ціною, що є найнижчою на одній з чотирьох майданчиків:

Мінекономрозвитку – середня митна вартість імпортованого газу в липні склала 4 812 грн за 1 тис. куб.м без ПДВ;

Українська енергетична біржа - газ на серпень в липні продався за ціною 4 654 грн за 1 тис. куб. м без ПДВ;

НАК "Нафтогаз" – газ для промисловості по передоплаті, встановленої на серпень 4 640 грн за 1 тис. куб. м без ПДВ.

За ціною ПСО відповідно до постанови Кабінету міністрів, яка на липень розрахована в розмірі 7 185 грн за 1 тис. куб. м без ПДВ.

Нагадаємо, в червні 2019 року в Україні середня ціна імпортного газу становила 196,4 дол. За 1 тис. куб. м.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 серпня 2019, 16:28 | Полтавщина | Фінанси


1. ИВЕН / 9 серпня 2019, 09:03
Мінекономрозвитку – середня митна вартість імпортованого газу в липні склала 4 812 грн за 1 тис. куб.м без ПДВ;

Чомусь нам всім впарюють ціну імпортного газу---і тупо замовчують про те де ж дівається *місцевий* газ-і яка його ціна....
2. микола козак / 9 серпня 2019, 09:42
Зниження ціни на 26 коп значно вплине на добробут громадян.Тепер всі будуть багаті і по безвізу всі в Європу.
3. Slavko / 9 серпня 2019, 09:44
1.ИВЕН
«Чомусь нам всім впарюють ціну імпортного газу---і тупо замовчують про те де ж дівається *місцевий* газ-і яка його ціна....
»

Так треба писати запити до газових служб, яким ви платите гроші, нехай пояснять, у кого є право власності на природній газ, яке його походження і на яких підставах вони є власниками газових мереж (якщо взагалі є) ! Навіщо писати тут !? Відповіді теж були б набагато цікавішими, ніж тут і тоді ви хоч може почнете думати, а не скаржитись, невідомо на кого .
4. ИВЕН / 9 серпня 2019, 11:52
3.Slavko
«а не скаржитись, невідомо на кого .»


та не скаржусь я ні на кого.... (газ видобутий в Укріїні---власність народна)...і при якій рябій кобилі тут тоді КАБМІН ???
5. orakul / 9 серпня 2019, 12:04
3.Slavko
«Так треба писати запити до газових служб, яким ви платите гроші, нехай пояснять»

Щас вони тобі так і пояснять. Ось бери приклад Посилання на www.youtube.com
6. Slavko / 9 серпня 2019, 21:50
5.orakul
«
Щас вони тобі так і пояснять»

Та я знаю, у мене кілька відповідей, де вони "не володіють інформацією"... Хоча знаю, що мережа збудована незаконно і передана їм у власність незаконно, у мене є про це документи, договорів із ними не укладав... А газ не продається узагалі. На даний момент я кілька разів їх культурно послав, коли приходили. Заходять у двір без дозволу і "роблять погоду", ще хочуть грошей за якийсь акт на димоходи, питають прізвище і погрожують якимись проблемами... Наступного разу хочеться їх просто бити без розмови! Підписувати з ними не можна взагалі нічого !
Відео подивлюся.

Змінено 09.08.2019, 21:52
7. Slavko / 9 серпня 2019, 23:12
Все правильно, "за газ" платити не потрібно, але сумніваюся, що диванні патріоти здатні це зрозуміти, їх вождь ЗЕ сказав би : " за всьоо нужна платііть... " . Отже, платимо...
8. Ltava / 10 серпня 2019, 12:19
7.Slavko
«Все правильно, "за газ" платити не потрібно»

гарна пропозиція. шкода що в повітря:((
9. Maksym / 10 серпня 2019, 13:10
4.ИВЕН
«та не скаржусь я ні на кого.... (газ видобутий в Укріїні---власність народна)...і при якій рябій кобилі тут тоді КАБМІН ???
»

Погортайте законодавство. Народ розпоряджається своєю власністю через депутатів та президента, яких для цього і обирає з поміж себе, а не для того, щоб Полякову привозили, чи у морі купались. А ті в свою чергу винаймають кабмін для вииконання доручених справ.
10. Maksym / 10 серпня 2019, 13:16
То коли ви платите підприємству з якоюсь частиною державної (народної) власності за спожитий газ, ви кладете гроші у власну кишеню. Або не кладете. І перейматися треба, щоб усі складалися, і розуміти, що якщо хтось бере звідти, то це з вашої кишені, а не "державної".
11. orakul / 10 серпня 2019, 13:41
7.Slavko
«Все правильно, "за газ" платити не потрібно, але сумніваюся, що диванні патріоти здатні »

Ну ти дайошЪ! А ті вже себе вичеркнув із патрійотів? Молодець. А що платити, так платити треба, але не за газ а за його добування і трансопртування. А це буде зовсім мізерна сума. І пох до чого його ціну там на світових біржах привязуватимуть - до нафти, чи до маку. І пох яка там ціна. Але це ж треба так поцреотам вбити в голову, щоб вони на ура платили за газ по євроцінах. Ось тобі приклад по електриці - 60% переплати. Але це лише балачки і розборки бені і пеці. А якби по сурйозному то.. тоді скажуть що то тоталітаризм, сталінізм і фіг зна що ще, і поцреоти перші полізуть на барикади за вальцмана чи зельцмана, бо тіпа вони їх від Путіна рятують. Посилання на golapravda.blog
12. Ltava / 10 серпня 2019, 13:52
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
10.Maksym
«То коли ви платите підприємству з якоюсь частиною державної (народної) власності за спожитий газ, ви кладете гроші у власну кишеню. Або не кладете. І перейматися треба, щоб усі складалися, і розуміти, що якщо хтось бере звідти, то це з вашої кишені, а не "державної".»

Коли хтось торгує моєю ( державною, народною - кому як подобається) власністю то повинен частку прибутку класти на мій рахунок!!!!!!!! Продали і діліться!!! А якщо хтось мою власність продає МЕНІ за захмарну ціну і отримує над прибуток то тоді він шахрай -злодій а я придурок:((
А де ненормативна лексика? Що за безмежня ?:((

Змінено 10.08.2019, 13:55
13. orakul / 10 серпня 2019, 15:30
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
12.Ltava
« придурок:»

Оце ненормативне слово, на думку адміна. У тут велике питання...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації