Вхід | Реєстрація

Ремонт доріг відновиться на п’яти вулицях

Ремонт доріг відновиться на п’яти вулицях

Селищна рада продовжить відновлювати дорожнє покриття за державні кошти.

Як розповіла голова Новосанжарської селищної ради Інна Коба, цього року державна субвенція на ремонт доріг склала більше 6 500 000 гривень.

— Субвенція на дороги надійшла за сприяння народного депутата Андрія Реки, — говорить Інна Коба. — За державні кошти ми стелили асфальт, а з місцевого бюджету замовляли проекти, проводили технічний нагляд і експертизи. На ремонт вулиці Соснова Роща надійшло 1 377 372 гривень, відремонтовано 504 метри, на Маджарянську — 1 377 378 (700 метрів), на Пролетарську — 1 377 372 (346 метрів), Центральну — 1 455 078 (302 метри), провулок Тракторний — 971 000 (404 метри). Звичайно, що довжина відремонтованого покриття залежала від ширини дороги. Також у цьому році завершили стелити тротуар на Садовій. Планували відремонтувати вулицю Шевченка. Виготовили проект, згідно якого вартість робіт склала майже 1 500 000 гривень. Велися перемовини з нардепом про її фінансування.

Зі слів селищної голови, технагляд і дорожні експертизи показали, що на більшості об’єктів є економія бюджетних коштів. Тому будівельні роботи відновляться на Сосновій Рощі, Маджарянській, Пролетарській, Першотравневій і Центральній. У четвер, 1 серпня, дорожня бригада почала ремонтувати Центральну.

Крім капітального ремонту, вулиці засипали щебенем, привезеним із Полтавського гірничо-збагачувального комбінату. Тверде покриття з’явилось на Космічній, Пушкіна, Гоголя, Курортній, Робітничій та провулку Леварний.

Інна Коба наголошує, що щебінь, привезений з ГЗК, не радіаційний.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 серпня 2019, 13:37 | Нові Cанжари | Суспільство
1. orakul / 10 серпня 2019, 16:55
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
ну і хулі ті 6 мульйонів. Ось під ногами спалять чи переорють 7 мільярдів і жодна пришелепувата скотина за це не відповість. Посилання на exo.in.ua
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації