Вхід | Реєстрація

Продажі без посередників

Продажі без посередників

Років 20-30 тому в Україні був дуже поширений такий вид бізнесу, як посередництво. В умовах розпаду економіки, зникнення багатьох підприємств та майже тотального дефіциту інформації, чимало підприємливих людей намагалися скористатися цими обставинами і заробити ту чи іншу кількість грошей. Безумовно більшість посередників просто «ганяли повітря» намагаючись заробити на перепродажу фактично неіснуючого товару. Меншій частині, яка дійсно володіла актуальною інформацією удавалося накопичити чималі статки.

Зараз, в Україні двадцять першого століття ситуація змінилася кардинально. Так, фактично кожен підприємець у розділі «вид діяльності» декларує  посередництво у продажу того чи іншого товару. Але то є більше заявою про наміри, чим реальним бізнесом. Так, про всяк випадок, а раптом виникне необхідність у заключенні угоди про посередництво.

Основна причина зникнення десятків тисяч посередників, як цілого класу, полягає у можливості з одного боку – виробників, з іншого – споживачів товару, здійснювати свою діяльність за допомогою системи електронних торгів.

В Україні із 2013 року одним із обов’язкових елементів вдалого ведення бізнесу є торгівельний майданчик Смарт тендер. Зараз його можливостями успішно користуються десятки тисяч підприємств і бізнесменів.

Систему прозорих закупівель через електронні торгівельні майданчики оцінили не лише бюджетні організації.  Нею охоче користуються і приватні структури. Причому, не якісь представники малого бізнесу, а справжні «монстри», корпорації на зразок «Інтерпайп» та інші.

Адже ні для кого не є секретом, що доля корупції присутня не лише при використанні бюджетних коштів. Топ-менеджери великих приватних структур чітко усвідомлюють, що під час тисяч щорічних транзакцій, виконавці рангом нижче, завжди можуть спробувати закупити той чи інший товар за завищеною ціною. Окрім того при розміщенні оголошення на майданчику електронних торгів, різко зростає конкуренція серед продавців та надавачів послуг. А з цим, фактично неминуче, знижується ціна. Є ще один плюс. Це – швидкість підписання і проведення угоди. Різноманітні електронні гаджети дають можливість купити чи продати буквально за лічені хвилини. Окрім того не можна забувати й про ще один принципово важливий момент. Система на зразок старт тендер працює 24 години на добу, без свят і вихідних. Достатньо лише мати доступ до якісного інтернет-звязку.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 серпня 2019, 15:23 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації