Вхід | Реєстрація

Погоджуйтесь лише на Шкода і відчуйте їх численні переваги

Погоджуйтесь лише на Шкода і відчуйте їх численні переваги

Добігає до кінця серпень і вже з 22-го числа у власників "євроблях", які порушили строки перебування на території України, почнуться серйозні проблеми. Адже з наступного четверга їх почнуть штрафувати по-новому.

Тому якщо ви відноситесь до водіїв, які воліють їздити на автомобілях іноземного виробництва, але не в змозі придбати його з салону, радимо не ризикувати, а обрати транспортний засіб, що вже був у використанні.

 

Хорошу іномарку теж доведеться ремонтувати

Аксіома, яку раз і назавжди мають запам’ятати новачки і бувалі власники радянського автопрому, наголошує: не вірте в нічим не підтверджені розповіді про те, що із-за кордону приганяють авто, які увесь час стояли в гаражі. Відразу женіть геть фахівців, котрі обіцяють, що придбають в ідеальному стані іномарку, на якій час від часу подружня пара пенсійного віку їздила в супермаркет. Таких автомобілів, насправді, одиниці. Ану, пошукайте серед місцевих пенсіонерів у гарному стані авто. Вони теж лише на ринок та в лікарню виїжджають.

Тому навіть іноземна автівка, ввезена із-за кордону, потребуватиме, щонайменше, незначного ремонту ходової, не говорячи вже про мастила і розхідні запчастини. Та чи всі запчастини вдасться придбати?

Звичайно, коли вибір впаде на чеський модельний ряд Шкода, то всі комплектуючі можна в найкоротші терміни замовити на www.semafor.com.ua. Цей інтернет-магазин відрізняється від своїх конкурентів трьома особливостями: швидкою доставкою, широким вибором запчастин, моторних олив і рідин та якістю товарів.

 

Обирати слід надійність і комфорт

Щоправда, деякі любителі вітчизняного автопрому можуть обрати для себе українських виробників. Та їх задоволення зникне майже відразу. По-перше, через надвисоку ціну, по-друге, через повну відсутність комфорту. 

Отож, зрозумівши, що навіть найбільш налаштований патріотично водій не може звикнути до вітчизняного ЗАЗ-Форзи або Віди за 11 000 американських доларів, покупець перейде до каталогу іномарок.

Практика показує, що переважна більшість водіїв, які цінять в авто надійність і комфорт,  стають власниками моделей Шкода. У таких автолюбителів не виникне жодних проблем, навіть якщо він їздить на автомобілі, що випускався на початку 2000-х. Адже моделі чеської автомобілебудівельної компанії експортуються майже у 80 країн світу. І виробник турбується, аби його клієнти не відчували жодних проблем зі своїм транспортним засобом. Тому буде логічно, коли замість морально і технічно застарілої Віди, оцінену в шалену вартість, автомобіліст зупиниться на Шкода. 

Тим більше, що майбутній власник, а в подальшому і шанувальник, чеського виробника може відвідати салон Шкода і переконатись у надійності авто, що випускаються цією компанією. Жителі Полтавської області без проблем замовлять тест-драйв у офіційного представника. І випробувавши чеське авто, вони стовідсотково відмовляться від інших пропозицій.

Якщо ви вирішили придбати автомобіль, погоджуйтесь лише на Шкода і відчуйте їх численні переваги.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 серпня 2019, 14:41 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації