Вхід | Реєстрація

Рубінове весілля в День села

Рубінове весілля в День села

Минулої суботи подружжя Чалих відзначили подвійну подію.

Днями жителі Рекунівки святкували день свого населеного пункту. Традиційно місцеві мешканці та вихідці з цього населеного пункту збираються відзначити свята на одній із вулиць.

Вітальну програму для рекунівців підготували учасники художньої самодіяльності з Андріївки і Маячки. Перед глядачами виступили колективи «Берегиня», «Бабський батальйон», «Водограй», «Волошки», Інна Чокирлан, Олена Мануйленко та Крістіна Луньова.

Із подарунками до винуватців заходу приїхали працівники виконавчого комітету Нехворощанської сільської ради. Презентами відзначили найстаршу жительку Рекунівки Ольгу Миколаївну Сакевич і наймолодших Аню Зінченко і Соломійку Глушко.

Потім староста Маячківського округу Таїсія П’явка і депутат громади Олександр Асафат пригостили присутніх короваєм.

Далі ведучі запросили на імпровізовану сцену Івана і Катерину Чалих, які разом прожили в парі 40 років. Рідня приготувала їм сюрпризи і подарунки, а «наречену» одягли у фату. Подружжя стало на весільний рушник, а їх донька провела обряд «рубінового весілля».

Подарунок ювілярам вручив голова Нехворощанської громади Юрій Мовчан.

Після вітальної програми присутні перейшли до святкового столу. Їм презентували капусняк від кухарів Валентини Гуренко та Ольги Пасічник. А далі відзначення продовжилось танцями.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації