Вхід | Реєстрація

Досить обідати смаженими біляшами і проводити життя на кухні

Досить обідати смаженими біляшами і проводити життя на кухні

Фахівці підрахували, що в день людина витрачає по кілька годин для приготування їжі. А якщо справа стосується домашньої вечірки чи бенкету, то готувати доводиться ледь не добу. Зрозуміло, що в основному це стосується жінок, адже саме вони господарюють на кухні. Тобто, замість того, щоб проводити час з рідними і близькими людьми, приділити більше уваги собі, ми банально стовбичимо над кухонною плитою. І в результаті, коли всі гості збираються за столом, автор приготованих страв воліє якомога швидше лягти в ліжко, аби відпочити. Для того, щоб подібні випадки не траплялися, потрібно замовляти готові страви з доставкою. Адже витрати на куповану їжу будуть ідентичними до приготованої, а зекономлений час можна використати з користю.

 

Піца й суші подобаються всім

На сьогодні є чимало закладів харчування, які пропонують своїм клієнтам фірмові страви. Та не завжди доречно відправлятися в кафе з галасливими відвідувачами, коли хочеться поспілкуватись про особисте. Але в такому випадку потрібно добре знати смаки кожного з гостей, щоб випадково не замовити страву, яка комусь із запрошених не сподобається.

У такому випадку існують прості і перевірені блюда: піца та суші. Хоча ці блюда не відносяться до традиційної української кухні, та ними залюбки смакують жителі нашої країни.

Тоді виходить, що доведеться шукати два кафе і робити замовлення окремо? Насправді, ні. Так роблять лише ті люди, які не встигли відвідати мережу піцерій Pizzburg. У цих закладах готують не лише піцу, а й перші страви, бургери, суші та піцоне. Також клієнти Pizzburg можуть скуштувати чудові страви з фрі меню та завершити візит до піцерії солодким десертом.

Більш детально про сортимент Pizzburg дізнавайтесь на офіційному сайті компанії https://pizzburg.com.ua/. Піцерія пропонує швидку доставку улюблених страв. А при замовленні на суму від 150 гривень, кур’єр доставить страви безкоштовно. Клієнтам пропонуються готівковий і безготівковий способи оплати.

 

Що не день, то нова акція

Власники піцерії Pizzburg надзвичайно вдячні своїм клієнтам, що вони обрали саме їх кафе. І за влаштовують постійні акції для відвідувачів.

Маєте можливість самостійно забрати своє замовлення? Тоді отримайте 20-відсоткову знижку на піцу.

Вирішили зібратися з друзями на спільну вечерю або замовляєте обід в офіс, якщо сума замовлення перевищить 300 гривень, на клієнта чекає приємний сюрприз — піца або рол "Летючий дракон" у подарунок.

Для постійних клієнтів діє бонусна програма. 10 відсотків від кожного замовлення залишаються на вашому особистому рахунку.          

Дні народження потрібно святкувати в піцерії Pizzburg, так як на іменинників чекають серйозні знижки.

Досить обідати смаженими біляшами і проводити життя на кухні, відкрийте для себе нові страви разом із мережею піцерій Pizzburg.            


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 серпня 2019, 10:47 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації