Вхід | Реєстрація

Досить чекати, інвестуйте свої ідеї самостійно

Досить чекати, інвестуйте свої ідеї самостійно

Пам’ятаєте стару радянську комедію "Кавказька полонянка". Працівник готелю, де зупинився головний герой Олександр, сказав йому такий тост: "Маю бажання купити будинок, але не маю можливості. Маю можливість купити козу, але не маю бажання". Дійсно, часто трапляється так, що ми не в змозі зібрати потрібну суму коштів, аби придбати важливі для нас речі. Це стосується побутової техніки, меблів чи квитків на відпочинок. Адже в якийсь із моментів трапляється можливість придбати товар чи послуги за зниженою і надзвичайно вигідною ціною, а заощаджень на них не вистачає. Тим більше, що позичка потрібна лише на кілька днів, оскільки попереду — зарплата, а значить усі фінансові питання  будуть вирішені. Та де взяти ці кошти? Позичати у друзів, знайомих чи колег по роботі — але навіщо їм потрібно знати про ваші фінансові можливості. Звернутися за допомогою до рідних — вирішать, що перевіряєте їх доходи. І так далі.

Єдиний вдалий і безпрограшний варіант — оформити кредит. І нехай нікого не лякає це слово. Адже кредитами користуються і заможні бізнесмени, і державні установи, і звичайні громадяни. Дуже простий спосіб проінвестувати свою ідею і втілити її в життя.

 

Кредит-онлайн — це швидко і надійно

До того ж сьогодні отримати кредит стало надзвичайно легко і швидко. Для цього не потрібно годинами вистоювати черги в банківських установах та чекати тижнями, доки для вас виготовлять кредитну карту. Потім витрачати ще немало часу, аби отримати її. Усе набагато простіше. Достатньо мати під рукою гаджет, який підключений до інтернет-мережі. 

Одним із найбільш затребуваних в Україні являється сервіс moneyveo. Завдяки йому, чимало людей змогли вирішити свої фінансові питання.

Вимоги для клієнтів сервісу надзвичайно спрощені. Достатньо мати активну банківську карту, паспорт та ідентифікаційний код, досягти повноліття, знати свій номер телефону і електронну адресу.

Заявка розглядається протягом кількох хвилин і клієнт майже миттєво буде поінформований, чи зможе він отримати кредит. У компанії довіряють своїм клієнтам, тому не вимагають довідки про доходи і поручителів. А процентні ставки просто смішні: лише 0.01 відсотка. Уявіть, за користування 10 000 гривень цілих 30 днів, клієнт заплатить лише 30 гривень. Після цього ви продовжуєте й далі вважати, що варто звертатись до друзів чи колег? Кредит можна отримати в будь-який час доби, головне, щоб зручно було клієнтам.

Досить чекати на інвестиції, користуйтесь вигідними кредитами й інвестуйте свої ідеї самостійно.


Автор: Виталий БАБАЕВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 серпня 2019, 12:06 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації