Вхід | Реєстрація

У Кобеляцькому районі стався жахливий злочин

У Кобеляцькому районі стався жахливий злочин

У вівторок 23-річний чоловік зґвалтував малолітню дівчинку.

27 серпня мешканець Світлогірського 1996 року народження зайшов на гостини до знайомої місцевої жительки, яка виховує 6-річну дівчинку. Удома в неї відбувалось застілля.

Зі слів чоловіка, він попрощався зі знайомою і збирався йти, коли її донька визвалась провести його. Дорогою світлогірець зґвалтував дитину.

Правоохоронці затримали злочинця в той же день. Відкрите кримінальне провадження за частиною 4 статті 152 ККУ «Зґвалтування». За вчинення дій сексуального характеру щодо особи, яка не досягла чотирнадцяти років, на злочинця чекає позбавлення волі від 8 до 15 років.

Раніше чоловік притягувався до кримінальної відповідальності. Він перебуває на умовному терміну покарання.

Дівчинку госпіталізували в Кобеляцьку центральну районну лікарню. Експертиза має встановити, які сексуальні дії до неї вчиняв ґвалтівник.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 серпня 2019, 14:25 | Кобеляки | Кримінал


1. Ltava / 28 серпня 2019, 15:43
"Раніше чоловік притягувався до кримінальної відповідальності. Він перебуває на умовному терміну покарання."
Дивно що він ще й досі живий:(( В деяких країнах та у відповідних релігійних напрямках правосуддя було б миттєвим :(( А головне питання до судді що прийняла рішення про умовний термін покарання такому ублюдку за попередній злочин, не видно було яка скотина ?:((
2. Zorn / 28 серпня 2019, 16:28
1.Ltava
«А головне питання до судді що прийняла рішення про умовний термін покарання такому ублюдку за попередній злочин, не видно було яка скотина ?:(( »

Додайте, що за цього ублюдка відповідають соціальні служба та люди в погонах, які повинні його перевиховувати. Треба такий Закон щоб і вони несли відповідальність, якщо їхні піднаглядні скоюють злочини. А то наглядачі то конкурси на асфальті влатовують, то книжечки в бібліотеці гортають. Рецедиву злочинців дуже багато. Печеним залізом треба карбувати повагу до Закону. Каструвати таких нелюдів, а не анкетування їм проводити.
3. Ltava / 28 серпня 2019, 16:44
2.Zorn
« Треба такий Закон щоб і вони несли відповідальність, якщо їхні піднаглядні скоюють злочини. »

Такі закони є але не має людей які б вимагали застосування цих законів :((
4. ИВЕН / 28 серпня 2019, 17:43
3.Ltava
«Такі закони є але»


це не ЗАКОН- якщо його не виконують-

але для чого тоді потрібна ПРОКУРАТУРА-вона ж для того і поставлена -щоби вести НАГЛЯД за дотримуванням законів---(і вцьому випадку ймовірно буде вірно поставити запитання ПРОКУРАТУРІ-які дії вона вчинила про недопустимість даних випадків...
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації