Вхід | Реєстрація

У Гадячі автомобілі їздять тротуарами

Цьогорічна зима додала клопотів всім. Проте найбільше потерпають жителі міст і сіл де не працюють зовсім або працюють вкрай погано комунальні служби. До таких належать жителі Гадяча.
Центральні вулиці почищені хоч якось, а решта - ні. З настанням відлиги дороги і тротуари перетворилися на суцільний каток із глибочезними вибоями.
Пішоходи і автомобілі влаштовують змагання із слалому. Через те, що деякими вулицями проїхати неможливо зовсім, водії як дорогу використовують тротуар, що вкрай небезпечно для пішоходів. А якщо ці пішоходи школярі? Як бути? Досвід можна перейняти по вул. Жовтневій біля школи №3. Щоб не їздили по тротуару, взяли і наклали на ньому гілляк та насипали кучугуру снігу.
Тепер по ньому не тільки не можна проїхати, а навіть і пройти. Це добре видно на фото. А чи безпечніше від цього стало школярам? Мабуть ні. Обходячи перешкоди на тротуарі, вони вимушені виходити на проїзну частину, а так не тільки становляться порушниками правил дорожнього руху, а і піддають небезпеці своє життя.

Автор: Іван Іванюта , www.poltavanews.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 березня 2010, 16:36 | Гадяч | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації