Вхід | Реєстрація

У приміщенні обласної поліції знайдено невідомий предмет схожий на вибухівку

У приміщенні обласної поліції знайдено невідомий предмет схожий на вибухівку

Працівниками поліції проведено навчання з перевірки дій працівників поліції в разі виявлення вибухонебезпечного предмету в адміністративному будинку.

За задумом, у ході здійснення повсякденної діяльності працівниками поліції виявлено невідомий предмет в одному з холів приміщення корпусу ГУНП в Полтавській області.

Даний предмет - це картонна коробка з примотаною до неї липкою стрічкою корпусом від мобільного телефону та дротами, які ведуть в середину даної коробки.

На місце події залучено працівників відділення охорони адмінбудинку, які блокували доступ до даного предмету інших осіб та забезпечили евакуацію з приміщення працівників та відвідувачів через запасний вихід.
Одночасно на місце події викликано спеціалістів вибухотехнічної служби, слідчо-оперативну групу та кінологічну службу. 

Працівники поліції зі службовою собакою обстежений вказаний предмет та за результатами оцінки зроблено висновок про наявність в ньому вибухової речовини. Також проведено обстеження інших приміщень адмінбудинку на випадок виявлення інших підозрілих предметів.

Працівниками слідчо-оперативної групи здійснили опитування відвідувачів приміщення та працівників поліції, були оглянуті робочі місця, а також здійснювались інші заходи направлені на встановлення особи, яка залишила вказаний предмет.

У цей же час спеціалісти-вибухотехніки «небезпечну» знахідку винесли з корпусу, помістили у спеціальний контейнер, завантажили у спецавтомобіль і вивезли на полігон для знешкодження.


Автор: Управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 серпня 2019, 11:11 | Полтава | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації