Вхід | Реєстрація

Банк Кредит Дніпро – учасник Дня поля від Lozova Machinery – наймасштабнішого агрозаходу південно-східної України!

Банк Кредит Дніпро – учасник Дня поля від Lozova Machinery – наймасштабнішого агрозаходу південно-східної України!

18 липня 2019 року на Харківщині пройшла зустріч-ярмарок за участі кредитних консультантів від різних банків України та власників, керівників великих, середніх, малих агрогосподарств. У цій зустрічі взяв участь і Банк Кредит Дніпро. Серед різноманітних програм він пропонує прозорі та вигідні умови фінансування малого й середнього бізнесу, тому його послуги мають попит серед підприємців, у тому числі серед аграріїв.

На зустрічі кредитні консультанти фінустанови розповіли аграріям про актуальні програми для розвитку агрогосподарств, а саме:

  • «Агрооборотка експрес».
  • «Агротехніка експрес».

Перший продукт – це кредитна лінія на суму до 2 000 000 гривень, що надається з метою поповнення обігових коштів. Другий продукт – це швидкий та простий кредит до 2 000 000 гривень для купівлі землеоброблювальної техніки та техніки для збору і перевезення врожаю. Обидва кредитні продукти беззаставні. Для отримання позик фермеру необхідно надати лише невеликий пакет документів, а рішення про видачу коштів приймається всього лише впродовж двох робочих днів.

 

Переваги кредитних програм Банку Кредит Дніпро

Попит серед агровиробників на кредитні продукти постійно зростає. Адже вони особливо актуально зараз, коли аграріям необхідні кошти для придбання комбайнів та іншої техніки для збору врожаю. Уже понад 30 організацій, які займаються випуском спецтехніки, стали партнерами банку. Завдяки цій взаємодії фермери мають можливість придбати основні засоби виробництва на вигідних умовах.

Інвестиційне кредитування від Банку Кредит Дніпро характеризується низкою переваг для аграріїв:

  • 2 000 000 гривень – велика сума на придбання техніки та поповнення обігових коштів.
  • 10% – мінімальний початковий внесок.
  • Індивідуальний графік погашення заборгованості, адаптований до фінансових можливостей фермерів.
  • Дострокова виплата кредиту без штрафних санкцій.
  • 2-3 форми річної звітності – мінімальні вимоги до документів.
  • Видача позики впродовж 5-7 робочих днів.

Банк Кредит Дніпро дотримується політики створення вигідних умов для розвитку українського бізнесу та підвищення рівня життя громадян. Саме тому він пропонує найвигідніші кредитні програми. Якщо ви займаєтесь аграрною справою та потребуєте надійного джерела фінансування вашої справи, програми «Агрооборотка експрес» та «Агротехніка експрес» створені саме для вас!


Автор: Ігор Бабаєв
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 серпня 2019, 17:45 | Царичанка | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації