Вхід | Реєстрація

У Полтаві чоловік намагався зґвалтувати 11-річну дівчинку

У Полтаві чоловік намагався зґвалтувати 11-річну дівчинку

У Подільському районі Полтави скоєно напад на 11-річну дівчинку зі спробою зґвалтування. Юрій Сулаєв на своїй сторінці у Facebook назвав прикмети підозрюваного та попросив допомоги у розшуку.

Близько 17-ої години у Подільському районі міста, під час руху пішохідною доріжкою на підйом у бік житлового масиву "Червоний шлях" було здійснено напад зі спробою згвалтування малолітньої дівчини (11 років). Із того, що наразі відомо поліції:

Нападник у віці близько 25-30 років. Середньої тілобудови. Худорлявої статури. Зріст приблизно 175 см. Волосся темне коротке. Над правою бровою та на лівій щоці садна. На правому передпліччі має татуювання. Був одягнений у чорні шорти із білими вертикальними смугами по боках та чорну футболку з білим написом англійськими літерами.

Хто побачить особу із подібними прикметами, просимо негайно повідомити в поліцію на номер 102.

Наразі поліція Полтави та працівники обласного апарату ГУНП вживають вичерпних заходів щодо встановлення та затримання даної особи!



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 вересня 2019, 23:26 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації