Вхід | Реєстрація

Музей під відкритим небом «Більськ» пошкодили вандали

Музей під відкритим небом «Більськ» пошкодили вандали

У Котелевському районі в історико-культурному заповіднику “Більськ”, вандали пошкодили експонати та майно. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив директор закладу Ігор Корост.

«Не пройшло і місяця після Гелон-фесту...

Ми з командою працівників Історико-культурного заповідника "Більськ" усе це зробили для Вас, Ваших родин. Щоб Вам не соромно було презентувати свою рідну Котелевщину для друзів, колег, родичів... Щоб Ви могли культурно провести час..

І ТАКА ВАША ДЯКА???

Я ще міг представити, що буде надбито верхні елементи казана, але що будуть постріляні букви слова GELON - це вже занадто! Пік бидлотизму - викручені ВИКРУТКОЮ ручки і защіпки в туалетах!!!

НАРОД, МИ КУДИ ЙДЕМО????!!!» - написав Ігор Корост.

Також він оголосив, що адміністрація нині припиняє розбудову музею під відкритим небом до вирішення питання охорони ділянки!


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 вересня 2019, 15:44 | Котельва | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації