Вхід | Реєстрація

Валентина Клепач виграла пральну машину

Валентина Клепач виграла пральну машину

Також переможці лотереї, що проводилась у Бутенках на День села, отримали багато інших призів.
Протягом серпня в Бутенківській громаді установилась своєрідна традиція — кожного тижня відзначити день села. Першими 16 серпня відсвяткували жителі Бережнівки. За ними 25‑го числа гуляли мешканці Вишневого. А в останній день літа святкові заходи відбувалися в центрі громади — Бутенках.

Як розповіла начальник відділу культури Юлія Няйко, виготовленням декорацій займались працівники Будинку культури. Провели концерт Людмила Демченко і Алла Шульга. Музичне і звукове забезпечення на себе взяв Ігор Кишка.

Організатори розділили програму відзначення на чотири дії. О 16‑ій годині на літній сцені Будинку культури виступили місцеві аматорські колективи та артисти з Вишневого і Бережнівки. Пісенні номери чергувалися з танцювальними і гумористичними. Особливо насмішили присутніх троїсті музики. Глядачі дякували артистам за виступи гучними оплесками.

Із вітальним словом виступив голова громади Микола Скрильник. Він же і розділив святкові короваї, які роздали глядачам.

Після двогодинного концерту відвідувачів почали пригощати кашею і овочами. За частування відповідали кухарі Бутенківської школи і дитячого садка. Коли гості свята підкріпилися, розпочався розіграш лотереї. Переможці отримали мобільний телефон, мультиварку, електрочайник та інші подарунки. Головний приз, пральну машину, виграла жителька Бережнівки Валентина Клепач. Також розігрували зерно і навіть теля.
Не сумували на святі й діти. Для них працювали надувні гірки та батути.

 

«Діти Фрістайла» знімали в Бутенках кліп

Хедлайнером свята став полтавський гурт «Діти Фрістайла». Ці музиканти вже кілька разів виступали в Бутенках на День села, та інтерес до музикантів не зник. На їх концерт зібралося чимало місцевих жителів, а також гостей із сусідніх населених пунктів і районів. Музиканти відіграли двогодинну програму і презентували новий хіт. Разом із гуртом у Бутенки приїхав їх засновник і продюсер Анатолій Розанов.

Зі слів директора Будинку культури Людмили Демченко, під час підготовки і виступу артисти знімали відео для своєї нової пісні. Їх виступ коштував 150 000 гривень. У цю суму входить двогодинний концерт, оренда музичної апаратури і сцени. Далі святкування продовжилось дискотекою, що тривала до 1‑ої години ночі.

Спонсорами свята виступили будівельна організація «Ескадор», сільгосппідприємства «Урожай», «Говтва», «Агрофірма «Добробут», «Володар-С».


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 вересня 2019, 14:55 | Кобеляки | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації