Вхід | Реєстрація

Пирятин на 2 дні залишиться без газу

Пирятин на 2 дні залишиться без газу

11 та 12 вересня  біля Пирятина будуть проводити ремонтні роботи на газопроводі.

Пирятинський РГП ПАТ „Лубнигаз“ повідомляє, що у зв’язку з проведенням ремонтних робіт на підвідному газопроводі високого тиску до міста Пирятин буде припинено подачу газу споживачам, що проживають в м.Пирятин та селах Калинів Міст, Верхоярівка, Заріччя, Замостище з 6-00 год. 11.09.2019 року до 15-00 год. 12.09.2019 року. Пуск газу можливий раніше зазначеного терміну без попередження.

Пирятинський РГП застерігає, щоб у визначений час в споживачів газу всіх категорій крани на опусках і на газових приладах були перекриті. При розпалюванні бути обережними. Перед розпалюванням газових приладів обов’язково провітрювати приміщення, відкривши двері, вікна, кватирки.

Неухильно дотримуйтесь правил користування газовими приладами, стежте за тим щоб вони були справними. Витік газу в приміщення і неправильне горіння його, а також самовільний ремонт газових приладів можуть призвести до нещасних випадків. Будьте обережні!


Автор: прес-служба Пирятинської міської ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
9 вересня 2019, 15:21 | Пирятин | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації