Вхід | Реєстрація

«STVOL» знає, чого мисливець бажає

«STVOL» знає, чого мисливець бажає

На сьогоднішній день на території Кобеляцького району зареєстровані 9 мисливсько-рибальських господарств. У кожному з них полюють на пернату дичину, на хутряних і на копитних тварин. У серпні, на відкриття літнього сезону полювання постріли чути скрізь.      

Крім того, у Кобеляках знаходиться один із найкращих в області стенд для компакт-спортінгу. На ньому туди приїжджають тренуватися не лише з Полтавщини, а й сусідньої Дніпропетровщини.

Вистачає місць і для любителів «тихого» полювання, адже районом протікають річки Ворскла і Оріль. До того ж, Світлогірське знаходиться на правому березі дельти Ворскла. Також береги сіл Орлик і Придніпрянське омиває Кам’янське водосховище. У цих водоймах водяться різні види риб. Одним словом, рибалкам є, чим зайнятися у вільний від роботи час.

Насправді, любителям «тихого» полювання більше пощастило і з магазинами, де можна придбати все для риболовлі. А от для мисливців працює єдиний у районі магазин, що був відкритий ще у радянські часи. Із асортименту у цій торговій точці лише найнеобхідніші речі. Тому раніше мисливцям доводиться купувати зброю, набої, оптику і супутні товари в інших містах. Доки вони не дізнались про мережу магазинів «STVOL». Тепер потреба в поїздках до магазинів зброї зникла. Усі необхідні товари мисливці замовляють на офіційному сайті компанії https://stvol.ua/. Хоча пощастило не лише мисливцям, так як «STVOL» потурбувався про рибалок, туристів і любителів активного відпочинку.

 

Від зброї до амуніції

Мережа магазинів зброї і аксесуарів пропонує лише сертифіковані товари найвідоміших торгових марок світу. Найбільший каталог травматичної, пневматичної і вогнепальної зброї, сигнально-шумових і газових пістолетів, арбалетів та луків. Мисливці мають унікальну можливість відтюнінгувати свою зброю, зробивши її значно зручнішою. Величезний вибір оптики, тепловізорів і дальномірів, спостережливих приладів і приладів нічного бачення. Із таким обладнанням коджне полювання буде вдалим.

Як відомо, полювання і риболовля забирають кілька днів. Тому в «STVOL» завжди в наявності палатки, спальні мішки, меблі та посуд, газові горілки і плити й багато іншого. Клієнти магазину зброї комфортно почувають себе на природі влітку і взимку, адже для них працює відділ одягу і взуття. У цій амуніції буде зручно у спеку і в холод.

Також у магазині діє відділ сувенірної продукції, що слугуватиме кращим подарунком для мисливців і рибалок.

Не дарма ж говорять, що«STVOL» знає, чого мисливець бажає.


Автор: Євген ОЛЕКСАНДРОВ
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 вересня 2019, 16:27 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації