Вхід | Реєстрація

Ліс - це смітник

Ліс - це смітник

17 вересня 2019 року безумовно увійде в історію міста Кобеляки. Саме в цей день міська влада, під особистим керівництвом Олександра Копельця, почала втілювати у житті свій маразматичний план зі створення смітника прямо посеред соснового лісу, наражаючи цим на небезпеку знищення не лише сотень гектарів лісових насаджень, а й загрожуючи життю та здоров’ю сотень кобелячан. Адже в разі виникнення верхової пожежі, ліквідувати її буде практично неможливо. І вогонь може дійти аж до Дніпровського мосту. Кодова назва спецоперації,  до якої додумалися міські чиновники,  – «Ліс – це смітник».

Для початку, трішки історії. Зараз міська влада усіма силами намагається дезінформувати кобелячан, замовчуючи про справжні причини раптового прийняття маразматичного рішення. Брешуть постійно і нахабно.
Між тим, у редакції є документ, що називається офіційною відповіддю Кобеляцької місцевої прокуратури жителю міста Кобеляки  Роману Матюхову. Із повним текстом відповіді можна ознайомитися на сайті «ЕХО» пізніше...



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 вересня 2019, 12:38 | Кобеляки | Суспільство


1. Lion2020 / 18 вересня 2019, 14:41
Це такого напевне ще і в Україні не було!
Докерувалися!
Гарний сюжет для центральних каналів!?


Змінено 18.09.2019, 14:53
2. КАМаз / 18 вересня 2019, 17:29
А директор Водоканала хай ще трохи похіхікає, а далі йому дорога туди де і заміснику пахана, коли той працював в райадміністрації.
3. микола козак / 19 вересня 2019, 10:13
Повністю підтримую дії пана Філоненка , шкодцую тільки , що подібного небуло коли Ісип організовував смітник біля будинків людей .Це дійсно чиниться злочин , хочу звернути увагу , що там видно попиляні дерева , це також злочин , на який ніхто не реагує.А ще хочу звернути увагу на епізод у відео , де йде мова про мясокомбінат , який стидно так і називати , це звичайна шкуродерня , яка обросла бурянами , а продслужба очевидно їздить туди , щоб взяти на шашлики , це просто мої догадки.А взагалі проблема з бурянами в Кобеляках не менша , ніж сміття.Проїдьте по вул Дружби і подивіться , які там зарослі амброзії полинолистої.І це поряд з дорожною організацією.Та хіба йце тільки по вул Дружби?
4. TaranenkoSergiy / 16 жовтня 2020, 21:18
А як вам таке?
Посилання на youtu.be
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації