Вхід | Реєстрація

Відпочивати зі знижками завжди приємно

Відпочивати зі знижками завжди приємно

У порівнянні з багатьма країнами світу, Україна знаходиться в сприятливій кліматичній зоні. Українці звикли до теплої весни, жаркого літа, помірної осені з так званим «бабиним» літом і не надто холодної зими. Більше чотирьох місяців мешканці нашої країни і туристи мають можливість загорати під сонцем та купатися у відкритих водоймах. Не дарма ж відпустки припадають саме на період із травня до вересня. Але ті громадяни, які не встиг відпочити влітку в Україні, не повинні засмучуватися. Адже існує чимало країн, де можна відпочивати цілий рік. І витрати на переліт та проживання фактично не відрізняються від вартості відпочинку на південних узбережжях Чорного і Азовського морів. Тим більше, що навіть на всесвітньо відомих курортах восени теж оголошується оксамитовий сезон. Тобто, період знижок, вигідних пропозицій і гарячих турів якраз розпочався.

 

Переваги гарячих турів

Напевно, немає людини, яка б не мріяла побачити нові країни, познайомитися з історією, культурою і традиціями народів, які там проживають. Адже відкривати нове — не лише цікаво, а й уже корисно. Та насправді світ дуже великий і для того, аби відвідати всі континенти, потрібні чималі кошти. Якщо, звичайно, не скористатись послугою «гарячих» турів, що пропонує туристична компанія «Пілігрим». Вигідні путівки не обмежуються лише Єгиптом чи Туреччиною. Відпочини по дуже вигідній ціні можна в кожній країні. Переконатися в цьому допоможе офіційний сайт туристичної компанії https://piligrim.ua/.

Гарячі тури від «Пілігрим» набувають величезної популярності, адже відпочинок за зниженою ціною абсолютно не відрізняється від повновартісного.

Гарячі туристичні тури стають все більш популярними в колах любителів подорожей. Така послуга є досить вигідною для замовника. Адже, купуючи гарячу путівку, людина отримує шанс побувати в будь-якій точці планети за вигіднішою, ніж зазначено в загальному списку пропозицій, ціни.

Вигоду від такої путівки отримує і туристичний оператор і клієнт. Адже компанія повертає вкладені заздалегідь кошти на бронювання білетів, а мандрівник летить у чергову країну значно дешевше, точніше, платить за собівартість беж жодної націнки. Єдина умова для людей, які бажають відпочивати за знижками, слідкувати, коли компанія оголошує про гарячі путівки. Так як пропозиція дійсна лише кілька днів.    

Тому якщо ви бажаєте побачити світ, відпочити в комфортних умовах, але за досить невисоку платню, готуйте валізи, паспорт і слідкуйте за новинами від тур оператора «Пілігрим».


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 вересня 2019, 11:29 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації