Вхід | Реєстрація

У Козельщині затримали вбивцю жінки

У Козельщині затримали вбивцю жінки

Встановлено, що 12 серпня до правоохоронців надійшла заява про зникнення 50-річної мешканки села Козельщина. Здійснюючи розшукові дії 21 серпня було знайдено понівечене тіло жінки зі слідами насильницької смерті, якою виявилась розшукувана.

Так, під час досудового розслідування встановлено, що 09 серпня 21-річний мешканець Козельщинського району Полтавської області під час статевих зносин із жінкою жорстоко побив її і задушив. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці події.

Після чого, з метою приховування тіла потерпілої, молодик зламав декілька гілок з дерев, що росли поруч місця події та прикрив ними труп.

За процесуального керівництва прокуратури особі повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

За наполегливою позиції прокуратури чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Підозрюваному загрожує  покарання у виді позбавлення волі  строком до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 вересня 2019, 13:21 | Козельщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації