Вхід | Реєстрація

У Новосанжарському районі жінка погрожувала підірвати будинок родичів

У Новосанжарському районі жінка погрожувала підірвати будинок родичів

Погроза, яку 19 вересня телефоном висловила 49-річна жителька одного із сіл району, не підтвердилася. Відомо, що жінка перебувала у стані алкогольного сп’яніння.

Вибухотехніки спільно з поліцейськими-кінологами обстежили будинок, про який йшлося в телефонному повідомленні, і прилеглу територію. Вибухонебезпечних предметів та речовин спеціалісти не виявили. 

На даний час жінці вже повідомили про підозру у завідомо неправдивому повідомленні про загрозу безпеці громадян (ст. 259 Кримінального кодексу України).

Нагадаємо, завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками, карається позбавленням волі на строк від двох до шести років.


Автор: За інформацією Новосанжарського відділення поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 вересня 2019, 10:58 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації