Вхід | Реєстрація

У Полтаві вночі чоловік стріляниною відганяв нетверезих від своєї дружини

У Полтаві вночі чоловік стріляниною відганяв нетверезих від своєї дружини

29 вересня у Полтаві, між 21-ї та 22-ї годинами, стався конфлікт у дворі житлового будинку на вул. Небесної Сотні. Очевидці почули постріли та крики і викликали поліцію.

Керівник відділу комунікації управління ГУНП у Полтавській області Юрій Сулаєв повідомив про деталі цих подій:

«Учора ввечері, між 21:00 та 22:00, в Подільському районі Полтави двоє нетверезих осіб чіплялися до місцевої жінки. За жінку вступився перехожий, який отримав від нетверезих молодиків тілесні ушкодження. Почувши крики, на допомогу дружині з будинку вийшов її чоловік, який, з метою припинення правопорушення, здійснив постріл вгору із пристрою для відстрілу гумових куль, яким він володіє на законних засадах. За кілька хвилин на місце прибула поліція. Особи фігурантів, що чіплялися до жінки, встановлені. Наразі вирішується питання про притягнення їх до кримінальної відповідальності.»


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 вересня 2019, 10:31 | Полтава | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації