Вхід | Реєстрація

Затверджено 62 автобусних маршрути

Про програму розвитку міського пасажирського транспорту у Полтаві до  2011 року йшла сьогодні мова на прес-конференції в інформаційному агентстві «Новини України». Із журналістами спілкувався заступник начальника відділу з питань транспортних перевезень та зв'язку  міськвиконкому  Ігор Верига.
Рішенням міськвиконкому від 21 січня 2009 року у Полтаві затверджено автобусну мережу з 62 маршрутів. Конкурси визначають автомобільних перевізників на кожен із них. Уже  проведено сім таких конкурсів. Із переможцями укладено угоди на терміни від одного до трьох років, залежно від виконання перевізниками конкурсних вимог.
Усі, хто отримали право перевозити пасажирів, уклали угоди з полтавським підприємством «Елмеханіка» на встановлення геонавігаційних приладів
За рахунок перевізників встановлено лише 63 таких датчики, бо ціна одного – 1450 гривень. Хоча, за словами заступника начальника транспортного відділу, це в інтересах самих же перевізників. Тож планується встановити ще 380 таких приладів.
У подальшому планується, що усіма видами транспорту, крім експресних маршрутів, можна буде користуватися за допомогою загальної платіжної системи через центральну диспетчерську службу. Головними маршрутами стануть кільцеві маршрути № 20 та №21, що з'єднають майже всі мікрорайони міста. До міськвиконкому, як замовника автобусних перевезень, протягом 2009 року надійшло 404 скарги від мешканців обласного центру. За порушення законодавства у сфері автомобільного транспорту було звільнено з автопідприємств 3 водії та 9 кондукторів.

Автор: www.ltava.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 березня 2010, 12:23 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації