Вхід | Реєстрація

BeVisible: від розробки сайту до його просування

BeVisible: від розробки сайту до його просування

На сьогоднішній день ні одна сучасна людина не може обходитися без Інтернету. Завдяки всесвітній мережі, ми товари, замовляємо послуги, знаходимо потрібну інформацію, знайомимося, спілкуємося і так далі. Що говорити, коли навіть президент заявив про старт нової концепції "держава в смартфоні". Тобто, майже за всіма послугами українці більше не йтимуть до чиновників, а отримуватимуть їх через мобільний додаток.

Отож, якщо вже навіть держава відмовляється від паперових бланків і довідок, то підприємці  зобов’язані мати власні інтернет-ресурси.

 

Розкрутка має бути комплексною

Звичайно, що переважна більшість підприємців, реалізують свої товари і послуги. Та при цьому кожен із них бажає, аби на їх продукт завжди був попит. І бажано, щоб кількість відвідувачів та, власне, клієнтів зростала з кожним днем. Для того, аби цей "ланцюжок" працював, необхідно не лише розробити сайт, а й постійно просувати його серед інтеренет-користувачів. Найдієвіший спосіб — це звернутися до компанії, що працює саме в напрямку розкрутки веб-сайтів. Беззаперечними лідерами в цій галузі вважаються фахівці BeVisible. Ця компанія поєднує безпосередньо займається:

  1. розробкою сайтів — якісних контент, який цікавий і добре пізнаваний відвідувачами;
  2. контекстною рекламою — коли інтернет-користувач дізнається про рекламний продукт на улюбленому ресурсі, наприклад, футбольний уболівальник читає на сайті улюбленої команди про її майбутнього суперника, а на рекламному банері з’являється коефіцієнт на виграш і букмекерська контора, що пропонує таку ставку;
  3. SEO просування — підняття ресурси на перші щаблі, відповідно до запиту користувача.

Завдяки поєднанню цих напрямків, спеціалісти компанії ще до розробки сайту прораховують, яким чином відбуватиметься його розкрутка і пошукова оптимізація.

 

Справа не в товарі, а його правильній подачі

Та навіть у тому випадку, коли підприємець звертався за послугами зі створення сайту до інших розробників, спеціалісти BeVisible не відмовлять йому і завжди готові прийти на допомогу. Достатньо лише прописати в пошуковій системі вираз "просування сайтів від БіВісібл" і у замовника з’явиться можливість залишити заявку на офіційному сайті компанії. Далі за справу візьмуться професіонали, які доводять на ділі, що не існує товарів і послуг, котрі не користуються попитом, буває лише їх неправильна подача та реклама.

Уявляєте сайт, популярність якого зростає на 550 відсотків? А фахівці BeVisible знають, як цього досягти.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 жовтня 2019, 12:19 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації