Вхід | Реєстрація

Коли коштовності здатні замінити тисячі слів

Коли коштовності здатні замінити тисячі слів

Декілька років тому відомий поп-гурт "Віа Гра" виконав музичну композицію "Кращі друзі дівчат — це діаманти". І хоча деякі чоловіки були здивовані такій інформації, слова пісні є своєрідною аксіомою. Дійсна, кожна жінка шалено любить прикраси. У народі представниць прекрасної полови людства навіть порівнюють із птахами сороками, котрих приваблює все блискуче. До того ж із віком уподобання жінок стосовно прикрас суттєво змінюються.

Тінейджери і молоді жінки віддають перевагу виробам із срібла чи симпатичній біжутерії, особи у віці носять в основному золото. Та і перші, і другі, і треті можуть одночасно одягати золоті і срібні прикраси, які дуже вдало поєднуються. Щоправда, для цього жінкам потрібно мати смак і знати правила етикету. Усі жінки з радістю приймають подарунки у вигляді ювелірних виробів, навіть не дивлячись на те, що існують забобони про скупчення металами негативної енергії. Тим більше, якщо це нова колекція мегавідомої ювелірної компанії Пандора осінь 2019. Перед таким спокусливим презентом не встоїть ні одна представниця прекрасної статі. Тим більше, якщо врахувати той факт, що прикрашати своє тіло людство почало з прадавніх часів свого існування.

 

Ювелірні прикраси: від витоків до поширення

Можливо у це важко повірити, та перші так звані прикраси вчені датують сотнею тисяч років до нашої ери. У ті часи роль коштовновностей відігравали морські молюски, але тодішні чоловіки і жінки вбачали в них своєрідну красу. Із появою металів у повсякденному житті людини кількість прикрас збільшувалась. Так само, як у світі зараз збільшується і кількість представництв данської ювелірної компанії. В Україні Пандора Київ та всі великі міста не оминула.

А от виробам, що схожі на сучасну "ювелірку", виповнилось більше п’яти років. Їх автори і власники проживали на території на Азійському континенті. 

Єгипетські фараони та наближені до них особи носили справжні золоті і срібні вироби. Що говорити, коли жителів цієї давньої цивілізації розпізнавали за наявністю коштовностей. Тому, перебуваючи в громадських місцях, люди, котрі мали ювелірні вироби, завжди носили їх на собі, а не зберігали вдома.

 

Пандора знає, чого жінка бажає

Сучасні жінки та, у принципі, і чоловіки стали надзвичайно вибагливими у відношенні до коштовностей. Вони одягають їх відповідно до пори року, часу доби і погодних умов. Тому ювеліри намагаються задовольнити їх бажання. І найкраще це виходить у данських фахівців. Адже Пандора знає, яких прикрас душа бажає.


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 жовтня 2019, 11:28 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації