Вхід | Реєстрація

У Новосанжарському районі раніше судимий чоловік убив односельця

У Новосанжарському районі раніше судимий чоловік убив односельця

До поліції зателефонував житель одного із сіл Новосанжарщини, який побачив скривавлене тіло 57-річного сусіда у незачиненому будинку. Під час огляду у потерпілого виявили рублені рани голови. 

За підозрою у скоєнні умисного вбивства односельця поліція затримала його 50-річного знайомого. Попередньо встановили, що злочин має особистий мотив.

Як з’ясувалося, зловмисник вже двічі відбував покарання за умисне вбивство. Наразі чоловікові повідомили про підозру та підготовили клопотання щодо обрання запобіжного заходу.

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, призначені судово-криміналістичні експертизи. Тривають слідчі дії.

Санкція кримінальної норми передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.


Автор: Відділ комунікації поліції Полтавщини


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 жовтня 2019, 14:25 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації