Вхід | Реєстрація

Без сайту, як без…

Без сайту, як без…

Вислів про те, що « якщо тебе немає в інтернеті, то тебе немає в бізнесі» вже став ледве не народною мудрістю. У всякому випадку, коли мова йде про українців, котрі позиціонують себе, як підприємці, відсутність власного сайту чи хоча б сторінки в якійсь із соцмереж є визначальною перепоною для подальшого просування своєї продукції чи послуг. Безумовно, є унікуми, котрі воліють і далі рекламувати себе за допомогою виключно паперових ЗМІ або й взагалі обходяться без цього. Але у таких випадках не може бути й мова про якийсь розвиток бізнесу. І, неважливо чи це інтернет-магазин чи агентство ритуальних послуг.  Однією із тенденцій сучасного життя є той факт, що більшість потенційних споживачів воліють отримувати інформацію негайно. А без присутності в інтернет-просторі досягти цього просто неможливо.

Саме тому послуги таких структур, як веб-студія My Master стають з кожним днем все більш актуальними. Для того,щоб дізнатися яким має бути дійсно «розкручений» сайт, як це зробити і далі «просувати» себе в інтернет-просторі, достатньо зайти на сторінку  https://my-master.net.ua/site-poltava/. Там досить багато інформації про саму студію, її роботи та досягнення.

 

Щоб не мати кордонів і не знати обмежень

Звичайно ж, головні офіси веб-студії My Master, розташовані у містах-мільйонниках Києві та Харкові. Але ж це в жодному разі не означає, що її послугами користуються виключно люди, які ведуть свій бізнес у мегаполісах. Адже закони маркетингу однаково діють, як у столиці, так і у відносно невеликих містах,таких, як Полтава або Кременчук. Та, що там говорити – навіть бізнесмени із райцентрів і сіл намагаються якомога швидше визначити свою присутність в інтернеті. Звичайно, якщо мова йде про більш-менш сучасний вид бізнесу. Бабусям із вовняними шкарпетками таки можна обійтися без сайту. Хоча, з іншого боку, існує достатньо яскравих прикладів, коли добре розрекламована продукція «хенд мейд» викликає фурор на ринку. Навіть у випадках продажів досить традиційної продукції, такої, як шкарпетки ручної роботи.

Фахівці, яких можна знайти на https://my-master.net.ua/prodvizhenie-sajtov-poltave/ допоможуть не лише створити власний сайт. До послуг клієнтів:

  • реєстрація домена;
  • просування та технічний супровід сайту;
  • надання хостингу;
  • наповнення сайту із залученням досвідчених копірайтерів.

Тобто потенційний замовник може розраховувати на отримання абсолютно всіх послуг, необхідних для створення і утримання якісного, інформаційно насиченого сайту.


Автор: Степан Луговий
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 жовтня 2019, 10:13 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації