Вхід | Реєстрація

У Мінсоцполітики розповіли про штрафи для неправомірно оформлених субсидій

У Мінсоцполітики розповіли про штрафи для неправомірно оформлених субсидій

Штрафи за неправомірно оформлені субсидії - це міф. Про це заявив заступник міністра соціальної політики Віталій Музиченко, передає УНН з посиланням на прес-службу міністерства.

"Ніяких штрафів, навіть при неправильному заповненні документів або неправомірному отриманні субсидій, сьогодні немає. Це міфи навколо програми житлових субсидій, які поширюються вже майже третій десяток років - з тих пір діє відповідна програма", - заявив Музиченко.

За його словами, субсидію ні у кого не забирають.

"Субсидія - це різниця між розміром платіжки і тим, скільки від відповідного розміру доходів громадянин повинен платити, тобто в середньому 10% від доходу. Цей відсоток індивідуально визначається для кожної сім'ї залежно від доходу. Наприклад: дохід 3000 грн, 10% = 300 грн, решта - це субсидія. Якщо платіжка приходить на 2000 грн, від них віднімаємо 300 грн (10%) і виходимо на середній розмір субсидії, що надаються державою в минулому опалювальному сезоні, - 1700 грн. на сьогоднішній день ми не плануємо нічого переглядати ", - підкреслив Музиченко.


Автор: Ігор Бабаєв


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 жовтня 2019, 16:17 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації