Вхід | Реєстрація

Мешканець Нових Санжар написав заяву у ДБР на поліцейського, який побив його дружину

Мешканець Нових Санжар написав заяву у ДБР на поліцейського, який побив його дружину

Олександр Курило написав заяву в ДБР про те, що заступник районного відділення поліції хотів зґвалтувати його дружину, а потім її побив. Правоохоронець звинувачення заперечує.

Учора мешканець Нових Санжар Олександр Курило приїхав до Полтави і написав заяву у теруправління ДБР на поліцейського Сергія Гасанова. Правоохоронець працює заступником начальника Новосанжарського відділення Кобеляцького відділу поліції. За словами Курила, поліцейський хотів зґвалтувати його 40-річну дружину, а коли не вийшло — побив її.

Олександр розповів редакції ІВ «Полтавщина» деталі події. Його слова:

«13 жовтня о 22:30 моя дружина відносила у парк «Перемоги» використані памперси — у спеціально відведене для сміття місце. За нею йшов Сергій Гасанов. Коли вона відійшла до танцювального майданчика, там освітлювальне місце, він її наздогнав та привітався. Жінка його знала — влітку правоохоронець до неї чіплявся та зізнавався в коханні. Тож, у парку він почав говорити, що вона — його кохання і поліз цілуватися. Поліцейський був п’яний. Жінка йому відмовила, Гасанов кинув її на землю. Вона була в самій піжамі. Гасанов зняв піжаму і накинувся. Щоби захиститися дружина сказала, що хвора на СНІД. Він злякався. Після цього поліцейський її побив. Потім сказав, що якщо вона розповість, що сталося, він її вб’є та закопає.

14 жовтня ми написали заяву в ГУНП у Полтавської області у відділ внутрішньої безпеки. При виході з приміщення Гасанов нас зустрів. Підійшов і сказав, що треба владнати ситуацію. Ми відмовилися.»

Того ж дня жінка звернулася у травмпункт Полтави. Медзаклад видав довідку у якій вказано, що жінка отримала струс головного мозку, забій та синці на обличчі.

«Полтавщина» зв’язалася телефоном із Сергієм Гасановим. Він заявив, що не нападав і зараз за цим інцидентом проводяться службові перевірки. Правоохоронець пообіцяв розповісти подробиці, але згодом перестав виходити на зв’язок.


Автор: Микола ЛИСОГОР, «Полтавщина»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 жовтня 2019, 09:40 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації