Вхід | Реєстрація

Один із керівників лубенського підприємства накрав товару на 150.000 гривень

Один із керівників лубенського підприємства накрав товару на 150.000 гривень

За процесуального керівництва Лубенської місцевої прокуратури повідомлено про підозру директору одного з місцевих учбово-виробничих підприємств.

Досудовим розслідуванням директор підозрюється в тому, що 8 травня 2019 року привласнив, а в подальшому продав майно, яке виготовляло підприємство. Йдеться про 768 пристроїв для закупорювання скляних банок металевими кришками вартістю 153 тис. 600 грн.

Дії зазначеної особи кваліфіковані за ч. 2 ст. 191 (привласнення чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) КК України. Санкція цієї статті передбачає покарання у виді обмеження волі до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк, із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 жовтня 2019, 13:49 | Лубни | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації