Вхід | Реєстрація

Завершено будівництво обходу села Красногорівка у Великобагачанському районі

Завершено будівництво обходу села Красногорівка у Великобагачанському районі

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Полтавській області на своїй сторінці у Facebook.

У Великобагачанському районі на автомобільній дорозі М-03 Київ-Харків завершилося будівництво обходу с.Красногорівка. Село знаходиться по обидва боки міжнародного автошляху. Щодоби тут проїздить до 20 тисяч транспортних засобів. З метою підвищення рівня безпеки та зручності руху, зменшенню кількості викидів забруднюючих речовин та створення сприятливих умов для місцевих мешканців, Укравтодор було вирішено розпочати будівництво обходу населеного пункту.

Нова дорога має по дві смуги руху в кожному напрямку, збудовано проїзди для місцевого транспорту, тротуари для пішоходів, встановлено систему освітлення, влаштовано засоби безпеки дорожнього руху. Роботи виконуються в рамках Другого проекту покращення автомобільних доріг та безпеки руху, який реалізується спільно Україною та World Bank Ukraine.

Упродовж наступних двох років підрядник та фахівці інженерно-консультаційної компанії будуть здійснювати технічний нагляд за станом дороги та штучних споруд. В рамках періоду відповідальності підрядник до листопада 2019 р. повинен завершити будівництво лівого проїзду мосту через р.Псел.


Автор: Служба автомобільних доріг у Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 жовтня 2019, 14:50 | Велика Багачка | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації