Вхід | Реєстрація

Сироватка для обличчя від Vichy

Сироватка для обличчя від Vichy

Сьогодні фахівці рекомендують включити у свій щоденний догляд за обличчям сироватки. Ці засоби будуть творити справжні чудеса, але необхідно правильно їх підбирати і грамотно ними користуватися.

Як правило, сироватка - це засіб, дія якого направлена на ліквідацію конкретної проблеми. А тому не варто купувати його просто так, а вибирати необхідно той продукт, який необхідний саме Вам.

Сироватка для обличчя www.vichy.ua/Тип-засобів/Сироватка/ps8641.aspx - це інноваційні засоби, які вирішать багато проблем з Вашою дермою. На офіційному сайті Ви зможете придбати косметику за доступними цінами.

 

Чому варто вибирати Vichy?

Компанія вже протягом багатьох років займається розробкою і виробництвом косметики для догляду за різними типами дерми. Адже саме цей бренд вперше став ділити шкіру жінок на типи і запропонував розробку засобів для кожного з них. Звичайно, всім жінкам це дуже сподобалося, тому що багато проблем з епідермісом легко вирішувалися.

У складі всіх засобів є термальна вода з джерела Lucas. Саме її став свого часу вивчати доктор Аллер - один із засновників бренду. Цей компонент здатний загоювати ранки, заспокоювати поверхню дерми і наповнювати її корисними речовинами.

Сироватка Віші - це засіб, який допоможе Вам зробити свій щоденний ритуал по догляду за шкірою ще більш приємним. У продажу є продукти з різних лінійок, розрахованих на будь-який вік жінки і тип шкіри.

 

Сироватки Vichy

Серуми містять максимальну кількість активних речовин, а тому вони і мають такий приголомшливий ефект. До того ж саме вони підсилюють дію Вашого звичного догляду.

Якщо Ваша шкіра не має якихось серйозних проблем, як акне, зайва сухість або жирність, серйозні ознаки старіння і втоми, тоді цей продукт Вам не обов'язково використовувати. Однак саме сироватка для обличчя здатна продовжити молодість і зберегти красу Вашого шкірного покриву.

Сироватка для шкіри обличчя Vichy представлена такими видами:

  • Idealia Serum. Даний серум здатний поліпшити стан шкіри, поверне їй сяйво, підтягне зневоднені контури і звузить розширені пори;
  • Liftactiv Serum 10 Supreme. Це лікувально-профілактичний засіб для шкіри з явними ознаками старіння і сильного зневоднення. В результаті зморшки стануть менш помітними, а нові перестануть з'являтися. Також серум нормалізує регенерацію епідерміса;
  • Mineral 89 Fortifying And Plumping Daily Booster. Ця сироватка для обличчя наситить дерму вологою, зробить її пружною і зміцнить захисні функції шкірного покриву. Підійде для жінок будь-якого віку і з будь-яким типом шкіри;
  • Liftactiv Anti-Oxidant and Anti-Fatigue Cure. Діє моментально, роблячи поверхню обличчя більш рівною і бархатистою. Допомагає боротися з ознаками старіння і покращує захист від вільних радикалів.

Після того, як Ви обрали серум для себе, треба знати, як її використовувати. Для цього необхідно ретельно очистити шкіру, тонізувати її, а далі нанести 2-3 краплі серума. Після того, як він вбереться, можна наносити крем.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 жовтня 2019, 11:02 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації