Вхід | Реєстрація

Чому однокімнатні квартири в ЖК САН-ФРАНЦИСКО популярні серед інвесторів

Чому однокімнатні квартири в ЖК САН-ФРАНЦИСКО популярні серед інвесторів

Житловий комплекс SAN FRANCISCO Creative House будується на проспекті Перемоги. Ретельно продумана внутрішня інфраструктура, ергономічні планування квартир, якісний сервіс, можливість перепланувати житловий простір на етапі зведення будинку — передбачено все необхідне для вашого комфорту. Об’єкт гідно оцінять ті, хто не готовий йти на компроміси, коли мова йде про стиль життя.

 

Що варто знати про проєкт

  • Реалізацією ЖК SAN FRANCISCO Creative House займається SAGA Development. Забудовник став учасником ринку нерухомості Україні у 2016 році. У 2018-му введено в експлуатацію житловий комплекс NEW YORK Concept House, у 2019-му — BRISTOL Comfort House, CHICAGO Central House, EINSTEIN Concept House та будинки №3 і №9 інноваційного району RYBALSKY.

  • Зводяться дев’яти- та чотирнадцятиповерховий житлові будинки та офісна будівля на 8 поверхів. Клас нерухомості — «комфорт». Будівництво ведеться за монолітно-каркасною технологією. Стіни цегляні. Енергоефективності сприяє мінеральна вата (товщина — 15 см). Передбачено систему підсвічування фасаду.

  • Заплановано підземний паркінг, дасть змогу убезпечити автівку від випадкових або навмисних ушкоджень перехожими чи зловмисниками. На подвір’ї встановлять зарядні станції для електрокарів.

  • Мешканці SAN FRANCISCO Creative House відпочиватимуть в ресторані американської кухні, який знаходитиметься на території житлового комплексу. Концептуальний супермаркет City market — можливість купувати свіжі продукти до сніданку, обіду та вечері. Для зустрічей однодумців передбачено IT-hub та Creative lounge. Працюватиме Mainstream School.

 

Що пропонує забудовник

Згідно з будівельним планом, у новобудові буде 269 квартир. 1-кімнатні квартири в ЖК САН-ФРАНЦИСКО — вибір тих, хто готовий до самостійного життя, або прагне придбати нерухомість для подальної здачі в аренду. Об’єкт матиме попит, адже знаходиться безпосередньо поруч зі станцією метро та парком, за 15 хвилин на автівці від Хрещатика. Мінімальна площа однокімнатного помешкання становить 36,83 кв. м, максимальна — 40,94 кв. м.

Є змога також купити квартиру з двома, трьома або чотирма кімнатами. Загальна площа варіюється від 54,4 до 96,66 кв. м. Квартири просторі, без зайвих інтер’єрних деталей. Висота стель — 2,75 м.

Інвестори можуть перепланувати помешкання, враховуючи смаки та запити сім’ї, або ж віддати перевагу одному з базових планувань, які, до слова, продумані до дрібниць.

 

Все для комфортного життя

Особливу увагу забудовник приділив безпеці й комфорту мешканців. Передбачено систему «розумний будинок». Власники квартир зможуть самостійно контролювати витрату електроенергії в зонах загального користування. Буде здійснено монтаж камер відеоспостереження.

Належне і максимально швидке виконання запитів мешканців забезпечуватиме компанія ATMOSFERA. За допомогою мобільного застосунку SFERA можна буде залишати заявки на ремонт, оплачувати комунальні рахунки й повідомляти про побутові проблеми, які потребують оперативного вирішення. Завдяки чат-боту інвестори отримують актуальну інформацію, яка стосується житлового комплексу, та можуть записатися на перегляд квартири.

Деталі щодо того, скільки коштує квартира в ЖК SAN FRANCISCO, озвучать у відділі продажів. Звертайтеся за консультацією. Контакти є на офіційному сайті проєкту.

Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 жовтня 2019, 17:12 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації