Вхід | Реєстрація

Дві аварії і три трупи

Дві аварії і три трупи

Такою невтішною виявилася статистика за минулу п’ятницю.

25 жовтня у Новосанжарському районі сталося дві дорожньо-транспортні пригоди. У одній із них загинула людина.

Близько 8‑ї ранку позашляховик «Great Wall Safe», рухаючись по автодорозі Решетилівка — Нехвороща, зіткнувся з моторолером «Хонда». Аварія сталася біля села Зачепилівка.

За інформацією нацполіції, позашляховиком керував мешканець Полтави 1950 року народження, моторолером — житель Нових Санжар 1974 року народження.

Унаслідок ДТП, водій мопеда отримав тілесні ушкодження.

Летальна автокатастрофа трапилася на автодорозі Полтава — Олександрія, поблизу села Вісичі. Водій китайського легковика «BYD F-3» не впорався з керуванням і злетів на узбіччя. Крім водія, у автомобілі перебувала пасажирка, яка загинула на місці.

Як повідомив речник Головного управління нацполіції Роман Грішин, житель села Терешки 1954 року народження рухався автомобілем «BYD F-3». Він не впорався з керуванням і допустив з’їзд на обочину. Унаслідок цього автівка перевернулася. У ДТП загинула пасажирка 1958 року народження. Загибла також була жителькою Терешків.

 

Смерть на залізничній колії

Також у минулу п’ятницю поліцейські зафіксували два смертельні випадки біля залізничних станцій у Новосанжарському та Кобеляцькому районах.

У Малій Перещепині потяг смертельно травмував 44‑річного чоловіка. Тіло направили до Новосанжарського відділення судмедекспертизи.

У Кобеляцькому районі, поблизу станції Ліщинівка, виявили тіло жінки, яке лежало поруч із залізничними коліями. Тіло направили до Кобеляцького відділення БСМЕ для встановлення причини смерті.

Наразі поліцейські встановлюють особу жінки. Експертиза підтвердила, що численні травми жінка отримала від потяга.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1 листопада 2019, 17:55 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації