Вхід | Реєстрація

У Кременчуці засудили 2 хлопців, які напали на подружжя пенсіонерів та пограбували їх

У Кременчуці засудили 2 хлопців, які напали на подружжя пенсіонерів та пограбували їх

У березні 2018 року близько 4 години 25 хвилин на зупинці громадського транспорту «Ринок» у м. Кременчук подружжя пенсіонерів чекало автобус. До них підійшли 2 молодиків і, вдаривши 84-річного чоловіка, забрали валізу з документами та особистими речами. На кілька хвилин потерпілий втратив свідомість, а коли прийшов до тями, викликав поліцію. Патрульні знайшли нападників у дворі житлового будинку, один із них навіть заховався під чийсь автомобіль, але його помітили.

У ході досудового розслідування була встановлена причетність одного з молодиків до вчинення низки інших корисливих злочинів. Зокрема, упродовж липня 2017 – лютого 2018 років він зірвав із шиї кременчужанки золотий ланцюжок; вкрав із магазину та ломбарду комп’ютерну техніку та мобільні телефони, пограбував неповнолітнього хлопчика та ще одну жительку Кременчука, спричинивши потерпілим понад 59 тисяч гривень збитків.

Автозаводським районним судом одного зловмисника засуджено за ч. 2 ст. 187 (розбій, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, вчинений за попередньою змовою групою осіб) КК України до 5 років позбавлення волі без конфіскації майна. Іншого – також за ч. 2 ст. 187 та за ч. 3 ст. 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення, вчинена повторно) і ч. 2 ст. 186 (грабіж, вчинений повторно) КК України до 7 років 2 місяців позбавлення волі без конфіскації майна.

Вирок суду поки що не набув законної сили, так як Кременчуцька місцева прокуратура оскаржила його, вимагаючи для обох молодиків суворішого покарання.


Автор: Прес-служба прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 листопада 2019, 11:02 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації