Вхід | Реєстрація

Солодощі, від яких неможливо відмовитися

Солодощі, від яких неможливо відмовитися

Існує простий рецепт, за допомогою якого можна на короткий період часу повернутися в чарівний світ дитинства.  І для цього зовсім не потрібно летіти в Париж, аби відвідати Діснейленд. Достатньо скуштувати смачного смаколика і на хвилину відчути себе дитиною. Адже саме в дитинстві  дерева були високі, а солодощі вважалися найбажанішими ласощами. Вони смакували по-особливому. Кожен малюк із нетерпінням чекав дня народження, бо саме на це свято для нього пекли чи купували торт, пряники та інші солодощі. Коли всі запрошені сідали за стіл, батьки розрізали кондитерські вироби і пригощати ними гостей.

 Тому солодощі люблять усі: і діти, і дорослі. Навіть дівчата та жінки, які віддають перевагу правильному харчуванню, не проти побалувати себе тістечком чи капкейком. А коли в людини поганий настрій, то підняти його зможуть лише солодощі.

 

Від зефіру до вишневого бризу

На сьогоднішній день фактично жодна урочиста подія не обходиться без кондитерських виробів. Та знайти по-справжньому талановитих кондитерів досить складно. Складно для того, хто не куштував солодкі шедеври виробництва компанії  nonpareil.ua. Кондитери задовольнять бажання найвибагливішого клієнта.

Їм під силу створити свято для дітей, організувавши справжній кенді бар з незвичними макаронсами, кейк попсами та зефіром, чи  весільної пари, приготувавши для них кількохповерховий торт.

Кондитери Нонпарель здивують традиційними рецептами тортів із незвичним поєднанням начинки. Чого лише варті морквяно-карамельні, шоколадно-горіхові мікси, клієнти в захваті від Наполеону з малиною, пінчера з вишнею, венського з полуницею чи вишневого бризу. І це лише кілька надзвичайно смачних кондитерських виробів. Іноді здається, що ледве не кожного дня лінійка солодкої продукції від nonpareil поповнюється новими позиціями. Ніби кондитери вночі придумують новий рецепт, аби на ранок порадувати любителів солодкого смаколиками.

 

Чому саме Нонпарель

Щодня кондитери і дизайнери компанії дарують радість своїм клієнтам. Адже кожен кондитерський виріб проходить шлях від візуалізації, виготовлення, оформлення, до моменту, коли його презентують замовнику. Кожне замовлення виготовляється в ручну. І тому можна сказати, що солодкі вироби Нонпарель унікальні і неповторні. Компанія має сертифікати якості на всі продукцію. 

Тому не втрачайте час, заходьте на офіційний сайт компанії http://nonpareil.ua і спробуйте корзинки з сирним кремом у поєднанні з ківі, «Полуничний поцілунок», «Ванільно-шоколадний рай» та інші неймовірно смачні ласощі. 


Автор: Євген Олександров
Розміщено на правах реклами


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
6 листопада 2019, 11:45 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації