Вхід | Реєстрація

Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві двох людей у Кременчуці

Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві двох людей у Кременчуці

Чоловік вже має кілька судимостей у минулому. Нині йому інкримінують смертельне ДТП, що сталося у вересні цього року. А також вбивство і замах на вбивство, скоєні цьогоріч на початку жовтня.

Зловмисник майже два місяці переховувався від поліції. Його затримали у Сумах працівники карного розшуку Главку поліції Полтавської області спільно з розшуківцями і спецпризначенцями КОРДу Сумщини.

Чоловіка підозрюють у порушенні правил дорожнього руху, що  спричинило смерть людини. ДТП сталося 14 вересня у селі Садки Кременчуцького району. Автомобіль BMW виїхав на узбіччя автодороги, наскочив на паркан будинку, а потім перекинувся і допустив зіткнення з деревом.

У тій ДТП загинув 34-річний пасажир легковика. Інший (якому 39 років) – отримав тілесні ушкодження. Підозрюваний зник з місця події, а за кілька тижнів на нього пала підозра у скоєнні іншого тяжкого злочину вже у Кременчуці. 

У поліції є обґрунтовані підстави вважати, що чоловік має ймовірну причетність до спричинення під час сварки ножових поранень подружжю кременчужан. Від тяжких ушкоджень 49-річний чоловік загинув в кареті швидкої. Жінку – ушпиталили з серйозними травмами.

На часі поліція розслідує кримінальні провадження, відкриті за трьома статтями Кримінального кодексу України – ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого), ст. 115 (Умисне вбивство) та ст. 15 ст. 115 (Замах на вбивство).

Чоловікові повідомили про підозру та взяли під варту. У рамках досудового розслідування поліція перевіряє підозрюваного на причетність до ряду тяжких злочинів на території Кременчука і району.


Автор: За інформацією Кременчуцького відділу поліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 листопада 2019, 15:46 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації